lauantai 7. elokuuta 2010

Syksy

Mielessä syksy vaikka lämpömittarissa ei asteikko meinaa riittää.Illat on jo elokuisen pimeitä ja kynttilöitä tekee mieli sytytellä.Villapaitoja,värikkäitä lehtiä märässä maassa.Niitä odotellessa pieniä ompeluksia,suunnitelmia neuloa ja varastokannon läpikäynti.Muutama syysvaate uupunee.
Mukavaa lauantai-iltaa!

5 kommenttia:

 1. Ihana tyyny-ja peittokasa tekis mieli kääriytyä mutta kello on 23 ,ulkona 23 astetta lämmintä ja kosteus varmaan ziljoona prosenttia.Pitänee vielä hetki odotella että pääsee ihana täkin ja tyynyvuoren sisään kääriytymään.

  VastaaPoista
 2. Ihana herkkä postaus ja kauniit kuvat. Minunkin vuodenaikani on syksy. Nautin kun se vihdoinkin ovella kolkuttelee :)

  VastaaPoista
 3. Pitkästä aikaa kommentin kanssa - Kaikki postaukset oon käyny kumminkin lukemassa :)

  Vauskista on kasvanut ihana pikku hymysuu!

  Tuli mielee nuosta edellisestä postauksesta, että ite tein omppusosetta ja hilloa kuorimattomista ompuista. Pesin hyvin ja pilkoin vaan kattilaan. Keitin pehmeäksi ja sauvasekottimella huristelin soseeksi. Soseesta tulee vähän punertavampaa. Muuten ei koostumuksesta pysty erottamaan oliko kuorellisia vai kuorittuja. Miekin ennen kuorin ja tuskailin niitten kanssa, mut sisko vinkkas että ihan turhaa, samanlaista tulee vaikka ei kuorikkaan niitä... Iloisinta syksyn odottelua teille!

  VastaaPoista
 4. Ihania syksyn värejä! Mulla vähän samat fiilikset!

  Ja mikä sato! Voi viude! Kylläpä tuolla kestää talven yli. Laitan kanssa aina karviaiset pakkaseen. Ihania naposteltavia!

  VastaaPoista