lauantai 21. elokuuta 2010

Olo omenainen
Ulkoiltiin omalta pihalta omenat.Unto keräsi pudonneet omenat puun alta retropyörän tarakalle ja kuljetti kompostiin.Keitteli kuravellejä ja maistelikin.Iltapalaksi omenapiirakkaa,pakkasessa omenasosetta ja pullollinen omenamehua jäähtymässä.Anopin kanssa sovittiin omenatalkoista pihallaan niin saadaan tuorepuristettua mehua puolelle sukua.Paljon parempaa kuin tuo keitetty mehu mutta tuolla selvitään hetken aikaa.

3 kommenttia:

 1. Omppuhommia tosiaan nyt riittää. Kypsiä eivät vielä meillä ole, mutta pudonneita riittää kerättäväksi. Ihanan keittiönkaapin olet löytänyt lasten leikkeihin, juurikin tuollaisen tarvitsisin leikkimökkiin. Onnea Liisalle ihanasta nimestä, hienoja lahjoja hän saikin.

  VastaaPoista
 2. Miunkin oli ihan pakko tehdä omenapiirakkaa. Lisäilin leseitä ja kaurahiutaleita, täysjyvävehnäjauhoja ja intiaanisokeria niin nyt on niin terveellistä että! Ihan hyvin voi syödä iltapuuron asemasta, ainakin äiti ;)
  Millos otetaan lenkki uusiksi? Puhuttiin myös että jos joskus lähitulevaisuudessa saatais sovittua sellainen perjantai tai lauantai ilta että tulisitte koko perhe meille. Syötäis jotain hyvää ruokaa, sytyteltäis kyntttilöitä ja annettais lasten leikkiä. Miltä kuulostaa?

  VastaaPoista
 3. Miia: Kiitos onnitteluista.Etsiskelin kauan tuollasta kaappia ja odottelen varmaan yhtä kauan että mieheni poraa reiät sitä varten seinään,nyt killuu taulukoukkujen varassa..

  Tytti: kuulostaa ihanalta,täydelliseltä!!Ens pe on S:lla aamu,pääsee kyllä vasta 17.15 ja seuraava viikonloppuun ajoittuva aamuvuoro onkin sit 10.9,vapaita ei näillä listoilla enää satu viikonlopulle..Lenkki onnistuis myöskin aikasintaan pe kun sillä on se aamu,seuraavaa viikkoa en muista,pitää tarkistaa.Söin just sitruunaista juustokakkua vadelmakuorrutteella by anoppi.Ristiäisistä,iltapalaksi.Puol kakkua.

  VastaaPoista