perjantai 13. elokuuta 2010

Liisa

..saa nimensä virallisesti huomenna,ristiäiset vieneet tämän viikon vaikken kai ole tehnyt niitä varten edes ihmeempää.Juustokakut,riisipiirakat,sitruunatorttu ja voileipäkakku on ulkoistettu anopille ja äidilleni,mummo toi lusikkaleivät.Aluksi tuntui suorastaan huijaukselta että toiset tekevät tarjoilut mutta täytyy myöntää että mummot on viisaita.Ilmoittivat ettei tarvitse kuvitellakaan että väsäisin kaiken yksin perjantaina.Viisaita ovat.Leipominen ihan muuten vaan on ihanaa,rentouttavaa ja suorastaan terapeuttista,syöminenkin mieluista mutta virallisiin kekkereihin tehdessäni lähden aina testaamaan uusia ja liian hienoja ohjeita ja tyrin.Lopulta en enää muista yhtään tuttua reseptiä jonka hallitsisin varmasti.Istuisin varmaan keittiön lattialla itkemässä nyt jollen olisi uskonut mummoväkeä.Vähän silitystä ja kamerat lataukseen ja huominen saa tulla.Ikkunat pesin sisältä ja koitan vakuuttaa itselleni ettei kukaan huomaa sateenpieksemiä uloimpia laseja.

4 kommenttia:

 1. Kaunista ja ikimuistoista juhlaa Sinulle ja perheellesi!Niin mukavat valmistelut teillä ja mainiot kuvasi pienokaisesta sekä suloisesta veljestään.
  maria

  VastaaPoista
 2. Ompas Liisasta tullut ilmeikäs! Viime visiitin jälkeen ihan kotona mietiskelin asiaa. On se ihmeellistä, se pieni nyytti muuttuu omaksi persoonakseen pikkuhiljaa.
  Huomenna nähdään :)

  VastaaPoista
 3. Hattua nostan sulle että jaksat!Mä olen molempien poikien ristiäiset pitänyt ihan muualla ja itse ei ole tarvinnut tehdä mitään.En olis todellakaan jaksanut.

  VastaaPoista