maanantai 16. elokuuta 2010

Erityisen erilainen päivä
Aamupäivällä kävin kirppiskierroksella,löysin Unton keittiöön kaapin (jonka malttamattomana,mittailematta iskin näköjään vinoon paikalleen),itselleni syyshameen ja syysmekon muokattaviksi,join kahvit koneen ääressä konvehtien kera,Virallinen Vanamo sylissä hytkytettävänä,äsken makasin neljä tuntia sen samaisen Vanamon vieressä sängyssä nukkuen niistä kaksi,nukuttaen kaksi,nassutan juuri lusikkaleipää iso maitolasi vieressäni ja kohta kaivan ompelukoneen esiin ja alan muokkaamaan syysgarderobia itselleni.Klo 19.50 tulee kakkoselta toinen ohjelmistani,Rosamunde Pilcherin 'Neljä vuodenaikaa',kolmas neljästä jaksosta.Toinen mitä seuraan on Subin 'Rakkauden aalloilla'.Parasta siinä on Clairen murre.Parasta tässä päivässä on kaikki.(Paitsi miehen iltavuoro mutta huomenna on vapaalla,ehditään näkemään).Unto lähti aamusta mummon,täti-E:n ja setä-T:n (tiedän ettei tädin mies ole setä mutta kun käytännön kielenkäytössä on) kanssa kotieläinpuistoon eväsretkelle,kalalammikolle ja sitten mummolaan yökylään.Ilma on täydellisen ihana,kuulas,raikas ja aurinkoinen,ihan pakahdutti kun aamulla mietin että toinen pieni pääsee kanoja ja possuja ihmettelemään ja sitten vielä ylenpalttisesti huomioitavaksi ja ihan piippuun myllytettäväksi mummolaan.Ikävä on silti jo.

4 kommenttia:

 1. Kadehdin siun herkkuja ja tarmoa. Voin tuoda miunkin vaatekaapin sisällön muokattavaksi. Siellä ei taaskaan ole mitään sopivaa päällepantavaa. Osa on raskausaikaisia. Nuukuus on kai hyve, mutta voiko siinä mennä liian pitkälle ;) Demis Roussos vaan!
  Tämä väsynyt äiti lähtee nyt lenkille, jospas sieltä sais vähän voimia ja aivotkin pelais :D

  VastaaPoista
 2. Demis Roussoksen vaatekaapilta tuo miunkin näyttää..Kyllä itseensäkin pitää panostaa,ainakin useita euroja kirppismekkoihin joiden käyttöaste tosin saattanee jäädä pienehköksi.Ompeluinnon jäljiltä miulla on yks liian lyhyt mekko josta on hihat revitty,yksi turhan lyhyt hame,yhdelle en osannu tehdä mitään mut yhdestä tuli ihan hyvä.Tosin se on niin mummoinen ettei näillä leveysasteilla ihan kaikille ehkä sen hienous avaudu.Välillä on ikävä Helsinkiin ihan vaan siksi että siellä ei kukaan tuijottanu kun toteutti itseään pukeutumisen saralla,aina oli ratikassa joku kahelimmankin oloinen..

  VastaaPoista
 3. Hieno kaappi! Mamma

  VastaaPoista