perjantai 11. kesäkuuta 2010

Huomenna hän saapuu


Tai ylihuomenna,lähellä on h-hetki kuitenkin.Aamulla sairaalalle käynnistykseen.Sopii kontrollifriikille hyvin,saan kaiken valmiiksi kun tiedän lähtöaikataulun.Kävin kävelyllä yksin viimeeksi syksyllä.Lähialueella on paljon kaunista vanhaa.Teki mieli kesän tuoksuja,aistia kaikkea kaunista mitä voi huomenna sitten pahimmilla hetkillä ajatella.
Koti on siisti ja kassi pakattu,mies ja poika mummolassa.Pieni pakkasi itse unikissan,junan ja Jere jarruvaunu-kirjan.Ikävä jo nyt!Mies hakee aamulla sairaalalle,Untoa en varmaan näe pariin päivään.


Taustalla Leonard Cohen,kulhossa mansikoita.Kohta sänkyyn,varpaankynnet pitää vielä lakata.Niitä joutuu lisäkseni katsomaan kätilökin.Saattaa tuntua huomenna melko epäoleelliselta mutta kuvaa tämänhetkistä sumuista olotilaa ja tuntuu ihan järkevältä,tarpeelliselta.Tunnin pari oli repeatilla Roxetten 'I was so lucky'. Kiitollinen olo.

8 kommenttia:

 1. Tsempit tulevaan koitokseen! Voi miten ihanaa.. Kohta teillä on siellä pieni käärö hoidettavana;)

  VastaaPoista
 2. Voimia huomiselle!! Kohta saatte syliinne pikku ihmisen.Ihanaa! Viimeiset pari tuntia olen lukenut blogiasi läpi. Pääsin lokakuulle asti. Täällä on ihana tunnelma.

  VastaaPoista
 3. Voi ihanaa! Onnea ja voimia koitokseen.. hienosti se menee ja pian teillä on siellä ihana pieni nuuskuteltavana :) Ja hei, no siis todellakin täytyy olla lakatut varpaankynnet, kun uusi pieni ihme tähän maailmaan syntyy!! Hei mie muuten vastailin sun kommenttiin siitä hatusta ja mekosta..käy lukasemassa, jos olet unohtanut :)

  VastaaPoista
 4. Jännittävät hetket siis pian käsillä...voimia ja onnea koitokseen!

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa maailmaan, pieni♥ ja tsemppiä synnytykseen! Lämmin ajatus Reetalta

  VastaaPoista
 6. Voimia tulevaan, olette ajatuksissa! :)

  VastaaPoista
 7. Pikkuinen on kai jo maailmassa, kun luet tätä, joten ihan mielettömästi onnea ja haluskia!

  Voimia äidille!

  Halauksia molemmille ja onnea koko perheelle!

  VastaaPoista