maanantai 17. toukokuuta 2010

Viikon loppu,toisen alku

'Kesäruokaa' syötiin kolmena päivänä hyvällä ruokahalulla.Miehellä huomenna vapaa joten saanemme ihan oikean nimen omaavaa ruokaa.


Unto on
-polskinut kotipihalla
-pissinyt nurmikolle ja shortseihin,oivallus rakon hallinnasta antaa edelleen odottaa itseään
-nähnyt avoimessa päiväkodissa näytelmän,jota seurasi eläytyen koko sielulla
-pelännyt herättyään että omasta huoneesta hyökkää susi.Pelännyt myös mennä yksin toiseen huoneeseen ja ollut muutenkin herkillä kaiken vähänkin jännittävän suhteen.Kirjoistaan on kaunisteltu sanomaa jo jonkin aikaa,nyt harpotaan teksteistä yli puolet.Ketut ei vaani kanoja eikä kukaan jää yksin tai joudu pimeisiin koloihin..
-oppinut että 'mähäläisiä' ei saa ottaa kiinni koska ne voivat pistää (niputin kaikki herhiläiset varottaviin ötököihin kun en muistanut mitkä oikeasti pistävät).'Muulaiset' ei pistä mutta niitä ei saa kiusata.
-löytänyt hiekkalaatikosta etanoita ja oppinut että niitä ei suinkaan ole tarpeellista tuoda äidille vaan ne viedään suorinta tietä pensaaseen syömään lehtiä.Tulee oppimaan että sama koskee kaikkia karvaisia tahi limaisia pikkuötököitä
-alkanut tarkastella ruokaansa,on epäillyt mm. ruohosipulisilppua madoiksi ja lähes joka ruoka on ensin varsin painokkaasti pahaa tai 'öök' ennen kuin selostetaan sisältö ja todetaan tutuksi ja turvalliseksi.Lappaa kyllä sitten ihan kiitettäviä määriä kupoliinsa.Pesin ja silitin vauvan pienimmät vaatteet.Sairaalakassin pakkaaminen on aloitettu.Vielä on listalla asioita,jotka pitäisi saada tehtyä ennen vauvan tuloa.Menossa 36. viikko,Unto syntyi viikolla 36+5.Ei ole valmis olo,missään mielessä,joten tuskin hetkeen vielä tapahtuu.Haluan kuitenkin valmistautua.Ruokaa pakkaseen,käyttöohjeet pesukoneen päälle ja koti kuntoon.Kuurausta en uskalla aloittaa kuitenkaan ennen kuin vauva on täysiaikainen.Paitsi ne ikkunat pesin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti