keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Piknikillä


Välipala pihakeinussa.Vielä en shortseja uskaltanut Untolle laittaa mutta sandaalit jo kaivettiin esiin.Huomiseksi luvattu vielä lämpimämpää,josko sitten vaatetuskin kesäisempi,itsellä kyllä jo hihaton mekko päällä tänään eikä todellakaan palellut.Neuvolan täti vakuutteli tänään ettei vauva tunnu jättimäiseltä ja oikein päinkin tuntuisi olevan.Pelkäsin että pyörähti ympäri pari päivää sitten,oli niin vauhdikasta mahassa ja liikkeet tuntuu nyt todella tukalasti,näkyykin joka pieni liikahdus.Äitiysmekko kirppikseltä 3,50e ja kesätarjotin 50snt,sopivia kesähintoja.


Hiekkalaatikko kaipaisi siistimistä ja paria uutta lautaa,ikkunat pesua,vauvanvaatteet pesijän,koti siivousta,pyykkäystä,kirppis pitäisi vielä varata ennen vauvan tuloa ja sitten olisi vielä ne mielessä pyörivät mukavat askareet,ompelulliset ym. joita olis kiva ehtiä tehdä ennen lapsiluvun tuplaantumista.Seuraavat päivät taitaa kuitenkin mennä ulkona.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Tutun kuuloinen lista mitä kaikkea pitäisi tehdä ennen vauvaa. Minä olen jo luovuttanut kun voimat ei riitä ;) Onnea loppuodotukseen!

  VastaaPoista
 2. Miulla vielä kuvitelma että kaiken ehtis tehdä..Kurkkasin blogiisi ja tajusin että sairaalakassin pakkaamista en ole muistanu ollenkaan,ai kamala..Muhkea masu siullakin :)

  VastaaPoista
 3. Suloisia eväskuvia. Välipala on mitä parhain nauttia ulkona. Siinä on sitä jotain tunnelmaa ja lapset nauttivat ihan täysillä!

  VastaaPoista
 4. Olis tänään puskenu jo aamupalalle keinuun,tihkusade esti valitettavasti.Ikkunat pesty,koti siivottu,juurikasvu värjäytymässä,pyykkiä kuivausrummussa,wohoo!Puolentoista tunnin yöunilla,joku energiapiikki auringosta kai,kostautunee huomenna..

  VastaaPoista