tiistai 27. huhtikuuta 2010

Okraisia tyttöjuttujaUudessa laukussani on mielestäni Toast-henkeä,ainakin väriä.Olen himoinnut tuota okrankeltaista Toastin kevätkuvastosta lähtien,ellen jo ennen sitä.Laukku on Mangon ja koetan ajatella että se häviää vain hiukan Toastin versiolle.Ranteeseen palleroita Vallilasta,Valtterin kirppikseltä,2e.

Samaa sävyä myös vauvalle,Vallilasta 1,50e,Petit Bateau.


Bloggerissa jotain häiriöitä,tämä kuva kääntyy väkisin väärin päin ja yhteydet häviää vähän väliä..

Tytölle,mikäli kolme ultraa pitävät paikkansa,ei tule vaaleanpunaista.Ainakaan en itse hanki.Maanläheisempiä ja klassisempia sävyjä ilman printtejä,röyhelöä,tylliä tai kukkakirjailuja.Taitaa kuulostaa tylsältä.. Harmaata,violettia,ruskeaa,viininpunaista,kirkkaanpunaista,valkoista,sinistä ja tuo keltainen löytyy nyt kaapista.Sammalenvihreää vielä näkisin kaapissa mielelläni,syksymmällä.Nyt toisen lapsen kohdalla on ehkä paremmin käsitys siitäkin paljonko vaatetta tarvitsee vauvaa varten.Ei kovinkaan paljoa kun on toimiva pesukone.Muutamia oikein mieluisia siis röykkiöiden sijaan.

Toastia mukaillen edelleen,Zaran silkkitoppi 15e Vallilasta.Hinta mietitytti kirppishintana mutta hintalappu oli edelleen kiinni ja hintaa ollut yli tuplaten,raaskin.Muita löytöjä myöhemmin,nyt blogger temppuilee..

2 kommenttia:

  1. kivoja vaatteita olet taas löytänyt. hienoa että pidät kiinni oamsta mieltymyksestäsi myös lasten vaatetuksessa.kiva että oli onnistunut reissu sulla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos,oli kyllä ihanaa vaihtelua,etenkin kun tietää ettei vastaavaa lähitulevaisuudessa ole tiedossa.

    VastaaPoista