lauantai 30. tammikuuta 2010

Takki-ilo


Uusi takki,ensimmäinen pitkä takkini kai ikinä.Livingin alesta Lappeenrannasta.Mahtuu kohtuullisesti päälle mahan kanssa toistaiseksi ja on niin Noa Noainen.Kaveriksi kauluri puikoilla,muuton valmistelu vaan vie arvokasta neulonta-aikaa.Huomenna saadaan avaimet ja päästään kurkkaamaan kuinka suuri siivousurakka on edessä ennen muuttoa.Muutto on vasta kuun viimeisenä viikonloppuna joten onneksi on kerrankin aikaa rauhassa siivota ja viedä jotain pientä jo etukäteen ettei kaikki kasaannu yhdelle päivälle.Mielenkiinnolla odotan mitä edellisten vuokralaisten jäljiltä paljastuu,näytössä Untolla oli niin vauhti päällä ja paikka turvoksissa tavaraa ettei mielikuvia tapeteista,keittiöstä,lattian väristä ynnä muustakaan juurikaan jäänyt.

2 kommenttia:

  1. kerrassaan hurmaava takki.tykkäsin väreistä kovasti.olen blogisi uusi lukija Norjasta.minulla on 5 lasta joista nuorin 2 v.on mukava lueskella sinun juttujasi varsinkin lapsen kanssa touhuamisesta.onnea muuttoon..jännä seurata uutta kodin laittoanne.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kivasta viestistä Satu!Oon ollu vallan ihastunu takkiin vaikka hetken mietinkin että muuton lähestyessä muitakin rahareikiä olis ehkä ollu..Joskus pitää muistaa itseänsäkin :)

    VastaaPoista