lauantai 23. tammikuuta 2010

Pakkaspäiviä

Ulkona on kaunista mutta kylmyys kirvelee.Miehellä oli työputki ja Unton kanssa on eräskin kerta piirretty ja muovailtu.Kylvetty,luettu Kippiautokirjaa ja muhittu keskenämme.Totuuden nimissä myös räjähdelty mutta yllättävän vähän.Leivottu pullaa ja sämpylää,lettuja.Käy vyötärön päälle pakkanen kun kauppareissutkin tehdään pikaisesti,pakon edessä ja ainoastaan autolla.Miehellä onneksi nyt vapaat,maanantaina mennään uimahalliin kun laavuretki siirtyy kohtuullisempiin keleihin.Uusi koti varmistui,avaimet saadaan helmikuun puolivälissä (Ja siis selvennykseksi että ei olla ostamassa sitä vaan ihan vain vuokralla.Iso muutos nykyiseen tilanteeseen muttei siis mikään loppuelämän juttu).Ei malttais muuta ku suunnitella kalusteille paikkaa ja hinkua kaikkea uutta ja ehdottoman tarpeellista.Lista olis niiiin pitkä ja just nyt mahdoton toteuttaa..


4 kommenttia:

 1. oi ja voi! tädin sydän pakahtuu! pitää ehkä pysytellä blogista (eli unton kuvista) kaukana, seuraavaan tapaamiseen saakka.

  ai kippiautokirja on mieluinen, JES!

  ikävä myös itse emäntää. (hyi että inhoan, kun käytetään nimityksiä emäntä ja isäntä...)

  e

  VastaaPoista
 2. Millos se olis,seuraava tapaaminen,täälläkin ikävä?Kippiautokirja on niin he-le-ve-tin mieluinen,osataan kaikki ulkoa se.Ai niin ja Upu on pari päivää hokenu 'lauhotu E',en sit tiedä onko siippas (yks hyi-sana lisää) tai serkkutyttönsä joulunaikaan sanonu näin vai mistä lie keksiny..

  VastaaPoista
 3. hehheh.. sekä kirjasta, että hokemasta :D

  sielläpäin ois yhdet valmistujaiset (ikävä kyllä ei omat) 13.2, mutta en tiiä vielä oonko menossa. mut ilmottelen! :)

  e

  VastaaPoista
 4. Cute pictures, and a very cozy sofa area :)

  //Ditte

  VastaaPoista