tiistai 27. lokakuuta 2009

Hiljaista

Nyt on vähän hiljaista.Täytyy ottaa aikaa vain olemiseen.Kesäkuussa saa Unto sisaruksen ja tää odotuksen alku ottaa emolla koville.Kunhan olo helpottaa niin jaksaa ehkä katsella taas ympärilleenkin.

8 kommenttia:

 1. Voi kun älyttömästi onnea odotuksen johdosta!!! Mietinkin, että hiljaista siellä päin ollutkin... Ihania uutisia ja voihan hyvin!!!

  VastaaPoista
 2. Onnea kovasti täältäkin toivotellaan!

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanaa!!!!!!!!!!!!! ♥ Tätä on täällä blogimaailmassa pahasti liikkeellä, toivottavasti ei ole tarttuvaa! :D

  Onnea oikein TOSI paljon!!!! :)

  VastaaPoista
 4. Oikein paljon onnea ja ihanaa odotusta!! :o)

  VastaaPoista
 5. Onnea kovasti odotuksen johdosta. Vauvoja pieniä tarvitaan, antaa tulla lisää vaan.
  ps. mahdoitko saada minulta sähköpostia vai jäikö jonnekin matkan varrelle.
  Terveisin Sanna

  VastaaPoista
 6. Onnea odotukseen! Ihanaa! Mie saatoin ehkä tänään bongata siut ja Unton liikenteestä. Sininen leluautokin oli päässyt mukaan :)? Mukavaa syksyä teille, huilaa rauhassa vaan.

  VastaaPoista
 7. Sanna:ei oo tullu viesti mut luen toista s-postia never,täytyy käydä katsomassa sieltä,toinen on kaisa.saanila@hotmail.com.

  Pikku-Pihlaja;voi vitsit,taisit bongata,sininen muoviauto oli matkassa,Prismassa ja puistossa taidettiin käydä,puistossa tuskin olit joten kaupassa.Aika hassua :) Paitsi jos meillä oli just joku ostoskärrydraama ja mesominen päällä ja säksätin naama punasena lapsiraukalle jolla vaan oli kiire puistoon..

  VastaaPoista