tiistai 4. elokuuta 2009

Syksyn enteitäPaleli pihalla,tuoksui syksyltä.Ihanaa,nihkeän tuskaisia hellepäiviä oli ihan tarpeeksi,nautin paljon enemmän kuulakkaan aurinkoisista,viileistä syyspäivistä.
Hämyisissä tunnelmissa,kynttilänvalossa.


Ostin pölyhuiskan siinä toivossa et siivousmotivaatio tulis ja purasis persuksista.Ei oo tullu.Siitä huolimatta olis huomenna annettava huiskalle kyytiä,hääyön jälkeen ei oo kiva heräillä rouvasihmisen arkeen jos askel tarttuu kuivuneeseen mehutahraan,roskis on täynnä,lakanoissa leivänmuruja + pari tuttipulloa ja aamiaispöydässä rekka ja muistot edellispäivien eväistä.

3 kommenttia:

 1. Joko ne häät on tulevana viikonloppuna? Näinkö se aika hurahti ja kesä meni?!?

  VastaaPoista
 2. Niin se vaan meni,tuntuu vähän epätodelliselta,vasta kirjottelin että kuutisen viikkoa onneks vielä..

  VastaaPoista
 3. aika menee käsittämättömän nopeesti. opiskelujuttuja ajatellen aivan liian nopeesti, mut oon myös samalla hyperonnellinen syksyn tulosta! jeejeejee, ihanaa, että lähipiirissä on myös toinen samaa lajia oleva: kuulakkaat kerrospukeutumispäivät ennen niitä saakelin helteitä.. voi hyvällä mielellä hissutella kotihiirenä, juoda teetä, tosiaan PUKEUTUA taas, silitellä myssyjä ja kaulahuiveja ja rakkaita takkeja, ihastella ylivoimaisesti kauneinta vuodenaikaa, iihh! <3

  ja hei, lauantaiksi on luvattu hienoa säätä! (säätiedotushullu t tästä tietenkin ilmoitti äsken :)

  kohta nähdään,
  e

  VastaaPoista