maanantai 17. elokuuta 2009

Hei hei kesä!


Eikä ole edes haikea olo.Ihana värikäs syksy tulossa ja pimeys joka johtaa joulunaikaan..En yhtään etuajassa oo.Pari joululahjaa jo valmiina ja monta ideaa lisäksi.Käsityöt kaivoin esiin (hää)tauon jälkeen ja ensin valmistui bambulangasta,Liivian innoittamana,tiskirätti.Tiskipöydän nurkkaus näyttää paljon mieluisammalta kun muoviharja ja pinkki tiskirätti on siirretty muihin tehtäviin.Sain myös vihdoin vanhan pullon käyttöön tiskiaineelle.Kokeilin joskus käyttää pulloa tiskiaineella sellaisenaan mutta saippuaa valui aina pitkin pulloa ja lasipullo lipsui märissä käsissä.Kirppikseltä löytyi öljy-tms. pullon 'nokka',50snt ja vuolin sitä vähän pienemmäksi jotta mahtui pullon suusta sisään.Testattu on ja toimii!Varmaan viinipullon kaatonokka toimisi yhtä hyvin ellei paremminkin mutten ole raaskinut sellaista ostaa..


Pojalle neuloin pipon kun löysin niin mahtavan väristä lankaa.Ilman mitään ohjetta ja järjestelmällisyyttä mutta ihan kiva siitä tuli,vastaa mielikuvaani.Pipon omistaja ei suostunut kuviin.Retrohenkistä syystakkia haikailen,saa nähdä joudunko itse kyhäämään kun ei mieluista ole löytynyt.Taidot ei tasan riitä mutta voihan sitä opetella.Pihalla rymyämiseen on tulossa kaksiosainen puku ja märälle kelille on haalari mutta autoilutakki puuttuu,hienosteluun..Talvipuvun tilasin ja jännityksellä sitä odotan.




Huomenna lähtee kesäiset tekstiilit talvisäilöön ja jotain syksyistä tilalle..Kynttilöitä saa jo poltella ja iltapalaksi tein eilen lettuja kesän viimeisten mansikoiden ja kermavaahdon kanssa.Hei hei kesä!


4 kommenttia:

  1. Voi kuinka kaunis morsian olet ollut! Onnea näin jälkikäteen!

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtava hattu! Mulla odottelis vähän samanmoinen lanka, josta itelle haluaisin kaulaliinan ja rannekkeet, mutta se on eri asia joudanko tekemään ;)

    Huomasin tuossa, kun viimeksi vastasin postiisi yövuoron viimeisillä tunneilla, niin en edes onnea muistanut toivottaa! Siis onnea jälkikäteen näin minultakin!

    VastaaPoista
  3. Ihana mekko! =) Kaunis blogi ja kiwoja juttuja.

    VastaaPoista