lauantai 25. heinäkuuta 2009

Sadepäivänä


Näkymä tietokoneen äärestä.

Kynttilä sadepäivään.



Poikanen on ollut yön mummolassa,ikävä jo vaikkei olla oltu edes oikein väleissä muutamaan päivään;esiuhmaa..

Eilen sain paljon aikaiseksi,hääjuttuja enimmäkseen mutta ehdin myös kierrellä kirppiksiä ja yhden ennalta tuntemattoman kierrätyskeskuksen; löytöjä..

Arlette.Kotimaiset,vintage,nahkaa.Miun Swedish Hasbeens korvikkeet.Kannat taitaa olla puuta vaikkei varsinaiset puukengät olekaan.


Marjatta.Mallia kusiluistin ja ihana väri.


Vanha toimiva vaaka.Tuli heti neuvola mieleen ja anoppi vahvisti että heillä on töissä ollu vielä lähivuosinakin synnytyssalissa vastaava.Ei mahdu nykyiseen vessaan mut sitten sinne mielikuvaomakotitaloon..


Pojalle pari kirjaa 10snt/kpl ja retromakuupussi 1e,pähkäilen josko siitä sais pojalle takin tehtyä.Ellei kuosi ala tuntua liian tyttömäiseltä.Oon näköjään vähän tyttömäisiin ratkaisuihin päin kallellaan lapsosen vaatetuksessa..On kyllä vuosia sitten ostettu Tampellan sinivalkoinen Nappi-kangaskin tyrkyllä syystakkiin.Mut siinäkin on napin keskellä tyyliteltyä kukantapaista..


6 hyväkuntoista lasia yht. 60snt.


Rottinkinen roskis puupohjalla 20snt.


Vanha oppikirja 20snt,ihan vaan näiden perhoskuvien takia,päätynevät seinälle.




Iso vaaleansininen peltilaatikko vielä tuntemattomaan käyttötarkoitukseen..


Iso olkkarin matto,jolle oli oikeasti tarvettakin!!Harvemmin löytyy näitä isoja,leveitä räsymattoja ja hintakin kohdallaan,3e.Aika tumma makuuni,pinkit raidat aika ärhäkät mutta mies tykkäs kovasti,kuulemma saa ollakin jotain vähän tummempaakin.


Suurin,kirjaimellisesti,löytö asustaa äidilläni tällä hetkellä koska ei meille mahdu vielä.Laitan kuvan myöhemmin..

12 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä olet tehnyt! Etenkin nuo nauhalliset kengät.

    Haluaisitko vinkata, missä päin Lpr:taa tuollainen kierrätyskeskus mahtaa sijaita? Pari vuotta asuneena tiedän täältä vain muutaman.

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtavia löytöjä! Ekat kengät ovat suloiset ja nuo toiset erittäin sympaattiset. Juuri siinä kauniin ja ruman rajamailla, siitä tykkään!

    VastaaPoista
  3. Joutsenon kierrätyskeskus Anukaroliina!Oliskohan sen nimi Kiekkari tai jotain sinnepäin.Aika lähellä kirkkoa ja Jno terveyskeskusta,saman tien varrella mut vähän eteenpäin tk:sta,keskustasta poispäin siis ja eri puolella tietä.Kyltti on aika huomaamaton,nurmikolla vähän sivussa,ajoin 2 kertaa ohi...
    Ilona; Miustakin nuo kengät on ihan huiput,just sellaset joita muutama pintamuodista hyvin selvillä oleva ystäväni saisi inhonpuistatuksia verhoten kauhunsa heikosti johonkin 'ihan kivat,vähän niiku erilaiset'-kommenttiin :)

    VastaaPoista
  4. Ok. Kiitos noin tarkoista ohjeista! Täytyy joskus piipahtaa :)

    VastaaPoista
  5. kerrassaan mahtavia löytöjä olet tehnyt. ihanat ne petroolinväriset kengät ja se makuupussi!! ai että... ja millä hinnoilla sinä löytöjä teetkään! täällä ei tulisi kuuloonkaan!

    VastaaPoista
  6. Ei nuo täälläkään yleisiä hintoja ole,kierrätyskeskukset pitää hinnat alhaisina,tavalliset kirppikset on paljon kalliimpia..

    VastaaPoista
  7. Hyviä löytöjä ja edukkaasti! Perhoskuvat ihania. Mahtavaa kun on tuollainen aarreaitta lähellä ;) Ja tosi kaunis tuo tietsikkapöytä. Oletko tuunannut itse? Tuollaisia vetimiä juuri etsin.

    VastaaPoista
  8. Kati; rapsuteltiin miehen kanssa pöytä itse.Oli tumman ruskeaksi maalattu,ootrattu?,ihan kamala paksu kerros.Parin päivän raapimisen jälkeen saatiin puupinta esiin mutta oli pakko laittaa valkoinen maali kun oltiin niin innokkaasti raavittu maaleja..Vetimet oli jo ennestään,varmaan alkuperäiset.

    VastaaPoista
  9. Kiekkarilla käyty. Yllättävän helposti se löytyi, ajettiin vain kerran ohi ;) Kiitos vielä opasteista! Ihastelin paikan hintatasoa, vielä kun sattui olemaan monista tuotteista -50%:n ale. Tuollaisia pitäis kirppishintojenkin olla, niin kierrättämisessä säilyis se perimmäinen idea. Muutamia pieniä löytöjä tein, vaikka oishan tuolla penkonut pidempäänkin :)

    VastaaPoista
  10. Kiva kun löytyi.Oli ihan uus tuttavuus miullekin mutta tulee varmaan käytyä toistekin,oli hinnat tosiaan niin sopivaiset.

    VastaaPoista
  11. Voi mitä löytöjä! Poika on kyllä söpöin aarre!

    VastaaPoista