tiistai 14. heinäkuuta 2009

Kiireen sanelemaa

Lauantaina miut yllätettiin,tytöt oli rivissä parvekkeen alla odottamassa kun vein huutavan Unton parvekkeelle lintuja katsomaan jotta rauhottuis.Pääsin heti aamusella skumppaa juomaan piknikille,aika luksusta..Lievää morsiamen nolaamista,kaikki ihanat ystävät ja läheiset,ihan omannäköistä ohjelmaa (ei tarvinnu myydä niitä kielareita peruukissa ja tekotisseissä,ei myöskään pakotettu benji-hyppyyn),rantasaunalla kasvohoito ja hieronta,uimistä,saunomista,syömistä juomista ja illalla satamaan terassille ja vielä yöelämään.Oli aivan ihana päivä!
Häät on n. kolmen viikon päästä ja järjestelyissä tahti vaan kiihtyy joten tää kirjottelu saa hetkeks jäädä,on jo vähän jäänytkin.Palailen häiden jälkeen ellen innostu yön myöhäisinä tunteina jotain vielä naputtelemaan..

2 kommenttia:

  1. Ihanilta polttareilta kuulosti! Juuri sinunnäköisiltä! Tyttömäistä.... :D Täällä ollaan ja odotellaan kuulumisia häätunnelmista. Niistä tulee varmasti kauniit juhlat!! Muista ottaa välillä myös ihan riiiläx sen kaiken häätouhun keskellä!

    VastaaPoista