torstai 11. kesäkuuta 2009

Isohko

Heräsin huomaamaan ettei minulla enää ole vauvaa.Muutos poikavauvasta vauvapojaksi tapahtui jo vähän aikaa sitten mutta nyt tuo taitaa olla jo ihan oikea poika,vähän vaan enää vauvainen.Jutellaan päivät pitkät,välillä en tosin tajua sanaakaan mutta toisinaan ilmaisee itseään jo aika selkeästi.Yksi kahden sanan lausekin on tullut; 'anna kuukku',kurkku siis.Kasvamisen myöstä vauvalelut on laitettu säilöön ja nyt parasta on uudet metalliset kattilat,samanlaiset kuin äidillä.Jos olis tilaa,hommaisin hellankin,tykkäisi varmasti.Autot,rekat ym on ylitse muiden mutta yhden nukenkin aion hommata,saa sitten vaikka kylpeä sen kanssa jollei muuten kiinnosta,en halua tarjota pelkkiä 'poikien leluja',saa itse valita mistä tykkää.Viehtymyksensä kotitöihin johtuu varmaan siitä että näkee sitä päivät pitkät ja auttelee mukana,ripustaa pyykkiä ja touhuaa omine astioineen kun laitan ruokaa,kulkee moppi kädessä ja siirtelee tyynyjä sohvalla :) Varsin miehekkäästi otti kuitenkin nuo kirppikseltä taannoin löytyneet 'ruttuiset rattaat' käyttöön,kiviä lastaa niihin pihalla ja mennä pärisee,nalle lähti ja livakkaan heti kuvanoton jälkeen.



Eilen kotiutui isolle pojalle punainen tuoli (pikkukakkostuoliksi niin ei tarvii seistä niska kenossa ruudun edessä),joka oli kyllä hienoinen pettymys,ei ihan vastannut myyjän kuvausta ja kuntoonsa nähden tuli turhan hinnakkaaksi.Jos saisin aikaiseks liimailla niin eiköhän sen saa turvalliseksi ja kasassa kestä..Poika kuitenkin tykkää,otti heti omakseen.


Vaatteita on jääny pieneksi ihan urakalla ja oon tilaillu uusia (kun täällä on aika vähän tarjolla ihan kaupoissa sellaista mieluista ja netissä on niin kiva roikkua illat pitkät).Nyt kun koot alkaa olla 92-98 niin kuvittelen että samat vaatteet menis vähän pidempään ja niistä voi maksaakin sen tähden vähän enemmän.Walmet-paita,vihreät froteeshortsit ja samanlainen paita,vihreänsävyinen raitapaita ja keltainen froteinen t-paita on Metsolan,parista eri nettikaupasta tilailtu.Tykkään kovasti,tosi napakat kankaat,raikkaat värit ja vielä kotimainen firma.Autopaita on Småfolkin.Housuja en oo raaskinu tilata,katsastan ensin juhannuksen jälkeen Lindexin velourhousutilanteen,nyt ei ollut mitään ja sillon kuulemma tulee uutta.Odottamassa on myös pala keltaista froteeta josta ajattelin kokeilla itse ommella yhdet pöksyt.Retro on nyt pop ja oon innostunu näistä lastenvaatteista aika kohtuuttomasti.Metsola,Småfolk ja Lindexin uusretrot on nyt mieluisimpia,Moonkidsilla,KikKidillä ja Ej sikke lejllä myös kivan näköisiä vaatteita muttei vielä kokemusta hinta-laatu-suhteesta.







Ruskea kalastajanhattu ja lintuinen kypärämyssy on ihan vaan Prismasta kauppareissulla,oliskohan Tutan.Etsin pitkään yksiväristä lierihattua,kaikissa oli jotain monsteriautoja tai 'beach' tms. teksti.


T-paitoja kesäksi,osteltu pitkin kevättä,suurin osa Lindexiltä.



Vihreäkuvioiset housut Ej sikke lej ja huuto.netistä tosi kivalta myyjältä,pisti mukaan tuon lierihatussa olevan Muumi-rintamerkinkin.Oli tyttöjen puolella myynnissä mutta mielestäni menee pojallakin.


Kaikista isoin juttu isoksi kasvamisessa on ison pojan sänkyyn siirtyminen.Huuto.netistä edullisesti 50-luvun puusänky tulossa lähiviikkoina,kuvaa sitten kun on paikallaan.Tajusin just että saan ommella päiväpeiton!Ja tyynyjä!!Yksi tyynykangas on odottamassa jo.Mummo tahtoo Unton yökylään lomallaan,en pistä vastaan,tuskin isänsäkään joten sillon vois ehtiä ommellakin (tosin siinä aloin hannaamaan kun mummo ehdotti kahden yön kyläilyä,en ehkä kestäis..).

Unohdin kuvata joitain kirppisvaatteita,sieltäkin löytynyt jotain.Joskus toiste sitten.Jos nyt toiste enää jaksan kuvata lapsen vaatekaapin sisältöä,ketä sekin muka kiinnostaa..

5 kommenttia:

  1. Voi miten iso poika jo!!! :) ..ja ihania vaatteita!! :) Meillä alkaa myös 86cm vaatteet olemaan ihan liian pieniä, pitkän aikaa niiden rinnalla jo käytetty 92cm vaatteita kyllä..muutama pienikokonen 98cm myös.

    VastaaPoista
  2. Ps: Kyllä meitä kiinnostaa lastenvaatteet hyvinkin paljon, kuvia vaan! ;)

    VastaaPoista
  3. Voi että miten ihania vaatteita, ja kyllä kiinostaa lukea vaatepostauksia! :) Samoista merkeistä tykkään minäkin. Myös Dunsilla ja Plastisockilla on kauniita retrokuoseja.
    Tykkään myös hurjasti tuosta punaisesta tuolista ja pikkumies vasta söpö onkin. :)

    -Anna

    VastaaPoista
  4. Kiva kun muutkin äidit höyryää lastenvaatteista..Todellisuus nyt on se että useimmiten ekalla käyttökerralla ukko ajaa mustikkaa rinnuksilleen tai rymyää ruohotahrat polviin.Yrittää pitää kuitenkin :)

    VastaaPoista
  5. Meillä höyrytään todellakin lastenvaatteista=)

    Kiva blogi sinulla ja söpöt tenavat! Ensi visiitillä täällä, vaan en viimeisellä=)

    VastaaPoista