torstai 14. toukokuuta 2009

Noa Noa look-alikeNäin sitruunankeltaisen vintage-yöpaidan kirppiksellä mutta aikani tekokuituista pintaa hiplattuani jätin kuitenkin ostamatta.Kävin järjestelemässä omaa kirppispöytääni lähes päivittäin ja nylonmekko kummitteli mielessä.Ostopäätöksen sain kuitenkin tehtyä vasta luettuani uuden Maalaisunelmaa-lehden; Noa Noan sitruunankeltainen mekko 89e,miun kirppisversio 2e.Jopa nuo edessä olevat saumat on ihan samoissa kohdissa.Päivän se roikkui parvekkeella kuivumassa ja tuoksuu nyt huuhteluaineelle ja ulkoilmalle.Vähänkö oon sovitellu alushameen kanssa eri paitavariaatioilla.Mies ilmehti tajutessaan että kaavailen esiintyväni kenties julkisillakin paikoilla yöpaidassa.

Bodenin kuvastot tuli eilen,Elohiiren innoittamana tilasin inspiraatioksi ompeluksiin jollei muuta (vaikken osaa ommella vaatteita.No vaikka inspiraatioksi kirppiksille,ehkä osaisin muokata jotain jo olemassa olevaa?).Lutuset froteeshortsit olis pojalle,kolmessa eri värissä.Suorastaan rakastuin kuoseihin naisten vaatteissa,retro-omppuja ja kukkia,ihanaa värikkyyttä.Tyydyn selailemaan,ehkä syksyllä häiden jälkeen on mahdollisuuksia antaa periksi hinguille..


Ja kuvat on taas laatua 'harmaiden-sukkahousujen-läpi-kännissä-otettuja',uudesta kamerasta simahti paristot enkä oo ehtiny metsästää ladattavia tilalle.Videokameralla siis toistaiseks.

5 kommenttia:

 1. Viivyin kauan juttujesi parissa, kun taas tänne pitkästä aikaa eksyin. :) Mekko on kyllä hieno, ja parin postauksen päässä oleva kolmipyöräinen suorastaan kadehdittava! Linkitän siut, niin löydän useemmin

  VastaaPoista
 2. Kiva kun pistäydyit ja tykkäsitkin!

  VastaaPoista
 3. Wow mikä löytö! Aika uskomatonta, että noin vastaavan helmen voikin löytää!! Oliko noi "yöpaita" kuvat otettu kenties teidän partsilla? Onko sulla tuossa taustalla pieni valkoinen minikasvihuone? Näytti vain aivan samalta kuin minun punainen kasvihuoneeni :D Hyviä viikonloppuja sinulle :D

  VastaaPoista
 4. KukkaRullaMaarialle; Yökkärikuva on partsilla kuivattaessa otettu.Ja se on samainen kasvihuone,Prismasta joulun jälkeen 10e.Maalasin harmaaksi äkillisessä mielenhäiriössä,joulunpunaisuus oli kai liikaa viel muistissa ja nyt vähän harmittaa..Jos jaksais vähän vaikka kolhia sitä niin punainen pilkistäis.Kun otin yökkärikuvia niin mietinkin et pitää siulle mainita tosta kasvihuoneesta.Maalasin viel parvekkeella pakkasessa spraymaalilla joten lopputulos on ihan paakkuinen,valumia täynnä ja kamala ja mikä ikävintä niin nuo puiset lattialaatat tms otti siitä kylmässä ilmassa leijuvasta spraymaalista aika ikävästi iskua,sitä on ihan joka paikassa.Opinpahan olemaan maalaamatta pakkasella.Ja spraymaalilla.

  VastaaPoista
 5. Hih ;) Eihän sitä nyt kaikkee voi tajuta, kun inspiraationpuuskassa toimii ;)

  VastaaPoista