perjantai 15. toukokuuta 2009

Lähekkäin


Käsi kädessä,vieri vieressä.Lähekkäin on hyvä olla,tuohon sydämen kohdalle nukahtaa,olla pienen ihmisen turva.

4 kommenttia:

 1. Voi miten suloiset pienet pullukat kädet!!! :'o) Meidän "vauva" nukahtaa välillä syliin - juo maidon illalla mun sylissä ja joskus on niin väsynyt, että siihen jo nukahtaa..usein on täysin hereillä kyllä ja itekseen nukahtaa sitten kun sänkyyn laittaa..mutta tuo unimaidon juonti-hetki on semmonen hellunen hetki, ihana pitää pientä sylissä, nuuhkia pientä päätä..toinen räplää äidin sormia ja pälyilee ympärilleen hämärässä huoneessa, rapsuttelee tuttipullon pohjassa olevaa pientä nyppylää.. Ja äiti muistelee miten reilu vuosi sitten toinen oli vielää niin kovin pieni, tuhiseva nyytti rinnalla - välillä älykäs ja tuima ilme kasvoillaan. :o) ..voih kun pienet kasvaa niin nopeasti..

  VastaaPoista
 2. Niin kamalan nopeesti kasvavat.Pidän puoltoistavuotiasta ihan vauvana vielä ja mummot heittää merkitseviä katseita keskenään jos sattuu kuulemaan kun kutsun vauvaksi..Kohta ei enää voi vaan kaapata syliin ja puristella kun alkaa pistää hanttiin.Poikakin on kyllä varsinainen takiainen,nukahtaa vain käsi miun kaulalla,rintakehällä,jotain muistumia vuoden kestäneestä imetyksestä??Pinnasängystäkin työntää pinnojen välistä käpälän kaulalle,muuten ei tuu uni ellen istu vieressä.Rätit,unilelut ym on kokeiltu,luotan siihen et viimeistään sit joskus kun tulee pienempi sisarus niin tuo loppuu.Nyt se on vielä aika hellyyttävää,onhan tuo niin pieni.Tekee muuten samaa mummoilleen,isomummo totesi taannoin kun poika tunki kättä kaula-aukosta sisään ettei kannata hamuta,sieltä ei enää tuu ku pölyä.

  VastaaPoista
 3. Hellunen!!! :D Meillä esikoinen nukahti 1-vuotiaana niin, että piti pitää puoli tuntia kädestä kiinni..vaikka oli unilelut ja tutit. Kuopus ei syö tuttia, mutta jotenkin nukahtaa/on nukahtanu aina helposti..sillon kun imetinkin vielä niin ei rinnalle oikeestaan nukahtanu vaan itekseen kiehnas ja höpisi uneen yksinään. Mä en oo jaksanu stressata ton tuttipullon kanssa kun siitä juo vaan unille mennessä eli 2x päivässä ja kun ei oo pienellä tuttia ollenkaan..esikoiselta otin tuttipullon pois jo ku oli 9,5kk, heh..sitä oli jotenkin innokas! ;)

  VastaaPoista
 4. Meilläkään ei oo tuttia syöty ollenkaan ja pulloa nukkumaan käydessä.Enkä jaksa ottaa paineita vierottamisesta,josko ensin omaan sänkyynsä sais nukkumaan kokonaan ja pinnasängystä siirtyis isojen sänkyyn niin sit vois olla oikea aika,nyt saa pullo olla viel muutoksissa mukana.

  VastaaPoista