keskiviikko 27. toukokuuta 2009

KotikaupunkiKäytiin eilen Pusupuistossa Lappeenrannan Linnoituksen kupeessa lastentapahtumassa,parasta antia oli Suklaapisarat joita sai mehun kanssa konsertin jälkeen.Vielä on poika vähän pieni keskittymään tuollaseen.Ennen konserttia käytiin asioilla ja ruoka-aika sattui reissujen kanssa päällekkäin joten oltiin piknikillä.Suunnittelin jotain idyllistä puistonpenkkiä lehmusten katveessa mutta päädyin ilahduttamaan poikaa ja lapoin jauhelihakeitot kupuunsa autotien varressa olevalla töyrällä.'Ekka,mommo,bu bu,paktaa'.Siinäpä niitä,söi ihan huomaamattaan bongatessaan ihania rekkoja,mopoja,busseja ja pakettiautoja.Ja noita autojuttuja ei ole hälle millään lailla korostettu ja osoiteltu,kiinnostus on ihan sisäsyntyistä.Tänään ostin kirppikseltä nukenrattaat vastapainoksi rekoille.Työnteli,lappoi kiviä ja hiekkaa kyytiin ja päristeli.Poika.Kotimatka Linnoituksen läpi,siellä kun sais joskus asua.Suomenlinnafiilistä vaikkei sinne päinkään.
Ortodoksinen Neitsyt Marian Suojeluksen Kirkko vuodelta 1785.

Majurska-kahvila,pitsiverhot ja ihana tunnelma.


Varmaan maailman kaunein piha ja koti.Siellä asuu kuulemma vanha papparainen itsekseen.Kuopsuttaakohan itse pihansa noin somaksi?Tuollapäin myö asutaan.Siinä on ennen muinoin ollut pieniä saaria jotka on yhdistetty toisiinsa.Tai näin muistelen kuulleeni..Lisää rakennetaan edelleen.


3 kommenttia:

 1. ääk, ihanat tuo puurappuset tuossa papan talossa. ja muutenki linnotus on niin mahtava. tarviiskohan pappa piikaa? (tai joku seuraneiteily sopis paremmin?)

  hitto, miten kesä. hullua.

  e

  VastaaPoista
 2. Jos kesäl millon tuutte käymään Lappeenrannassa ni käydään kahvilla tuol Majurskassa.Ja joulukshan työ jo asutte tääl,sillon linnotuksella on ihanat valot ja iso kuusi,oikein satuista.

  VastaaPoista
 3. hei joo, nyt varmasti käydään kun se on täällä jo suunniteltu :D majurskassa siis. ja etelä-karjalaan tullaan juhannuksen jälkeen. mennään jkl:ään juhannukseksi. sieltä sitten joutsenon kautta helsinkiin. eli toivottavasti nähään viikolla 26, t myös siis messissä :)

  joulu-linnotus, iik <3

  VastaaPoista