maanantai 23. maaliskuuta 2009

Viikonlopun jälkeen


Olomuotona olmi.Wikipediaa mukaillen: Olmi (Proteus anguinus) on sokea salamanteri, joka elää maanalaisissa vesistöissä ja järvissä. Olmin ruumis on pitkulainen ja raajat ovat heikosti kehittyneet. Sen eturaajoissa on kolme sormea ja takaraajoissa kaksi varvasta. Olmilla on kolme ulkoista kidusparia ja sen kidukset ovat punaiset. Väriltään se on valkeankeltainen, mutta se tummenee auringonvalossa. Olmin ruokavalioon kuuluvat kaikki pienet eläimet, jotka ovat ajautuneet eteen virran mukana.

Viikonlopun juhlahumusta kertonee aika paljon se että maanantai-iltanakin vielä kolottaa,makea maistuu ja vaakatasoon meinaa väkisin valahtaa.Omppupiirakkaa ja aivan ihanaa omena-kaneliteetä on kulunut,appiukon tuomisia.

Josko huomenna jo elämä palautuisi uomiinsa.

3 kommenttia:

 1. mie oon niin ylpee iskästä, ettei se tuonu taas jotain kummallista, vaan ihan jotain tollasta oikeesti siistiä! (taisin jotain vihjailla, tai siis suoraan mainita sanan TEE, ennen niiden lähtöä) :D hei myö nähään kohta taas! oon siellä todennäkösesti 9-12.4. nähäänhän? :)

  e

  VastaaPoista
 2. Hyvin vihjattu ;)Joo,nähdään kyl.Meil on 11.4. ristiäiset,molempia pyydettiin kummeiks,toivottavasti päästään paikalle molemmat.Lähempänä lisää..

  VastaaPoista
 3. Huipputekstiä taas sinulta. ***hymyilee***

  VastaaPoista