perjantai 6. syyskuuta 2013

Viimeiset kuvat kesältä

Vielä heinä- ja elokuun tunnelmia kuvissa,ulkona on jo syksyistä.
8 kommenttia:

 1. Eiks ookki vanhan pihaPiirin parhaus...kun on kaikkia perinteisäPerennoja sunMuita...Vitsit Liisa ja isoVeli on venähtäneet-meiän Unnelilla on sama pikkuKukka mekko!
  mukavia viileneviä iltoja keltaiseen tupaan!!

  VastaaPoista
 2. Ihania ihania kuvia - voi miten Liisa on jo iso tyttö!!!

  VastaaPoista
 3. Kaunista, ihanaa ja onnelista, tykkään :)

  VastaaPoista
 4. Niin kaunista tuo kotinne ja sen ympäristö! Pakko minunkin kommentoida tuota pikku- Liisa-Plinsessan kasvamista, huh, huh, mikä söpöläinen Tähkäpään hiuksissaan! Ja Unto, iso kuin isoveli konsanaan! Ajatella esikoululle jo astelee ja näyttääkin jo esikoululaiselta. Oikein mukavaa syksyä koko poppoolle! Odottelen aina innolla noita lasten kommentteja!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kivoista kommenteista!Pikkuhiljaa on kesän aikana opeteltu tunnistamaan pihan pöheikköjä ja talven aikana aion suunnitella pihaa ensi kesäksi.Paljon jää,jotain lähtee ja jotain haluaisin uuttakin,ainakin ruusuja lisää ja paljon,sellainen rehevä brittipuutarha ruusuineen vois olla esikuvana :)
  Ja hyötykasveja vielä lisää.Tosin Liisan mielestä apilatkin on ihan aliarvostettuja,on kyntänyt pitkin pihaa koko kesän eikä varmaan yhtään ulkoilua ole mennyt niin ettei olis pihalta jotain syönyt.Muun muassa niitä apiloita,nyt jo melko ruskeita ja tuskin kovin maukkaita enää,kuusenkerkkiä jotka nekään ei ihan kerkkävaiheessa ole enää olleet pariin kuukauteen.Siellä se kulkee havut suussa.Ulkoilun kohokohta on syöminen.Kuinkas muutenkaan,tässä perheessä.

  VastaaPoista
 6. Voi miten suloinen Liisa mekossaan. Ja nuo hiukset on tosiaan upeat!

  VastaaPoista
 7. 'Täfkäpää' omasta mielestään :)

  VastaaPoista
 8. Awesome work.Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share

  VastaaPoista