lauantai 7. syyskuuta 2013

Milloin viimeeksi on syksyllä ollut näin pitkiä ajanjaksoja ilman sadetta ja tarvetta siirtyä suoraan kesämekosta kuravaatteisiin.Villatakeillekin on käyttöä,ihan parasta!Ihanan kuulaita,kauniita syyspäiviä,nahkakenkiä voi käyttää ilman että ne menee pilalle lätäköissä ja syyskuun eka viikko meni ilman kuravaatteita.Ihana syksy.  


Oman pihan pientä satoa,kesän vihreitä kuivumassa,kynttilät jo käytössä.Ja villasukat.Lastenhuoneessa vaihtui järjestys,ulkovarasto siivottaneen ensi viikolla,eteisen katto huutaa maalia,lankakerät kaivettu esiin.Syyspuuhat.Oikein ei jaksais keskittyä niin arkipäiväisiin askareisiin kuin tiskaaminen tai imurointi,laajemmat linjat viehättää; pölymakkarat sen ku kasvattaa ympärysmittaa nurkissa mutta ikkunat on pesty ulkorakennuksestakin.

2 kommenttia:

  1. Siis excuse me, mutta miten mulla on mennyt ohi näin monta postausta...? :D Täytyy palata ihan ajan kanssa katsomaan noita kuvia tarkemmin - ihania! <3 <3 <3

    Ja joo, tää syksy on ollut tähän asti ihan mieletön! Toivottaavasti jatkuisi yhtä lämpimänä ja kuulaana. Mitä sulla kuivuu tuossa uunin päällä? Ja hei, noihin alempiin postauksiin liittyen: mihin aika menee? Miten teidän lapset on kasvaneet noin paljon?! o.O Ihanat <3

    VastaaPoista
  2. No niinpä,teilläkin oli vielä hetki sitten Onni ja Pommi mahassa..Kesä meni niin nopeesti ettei kissaa ehtiny sanoa.Pikkuhiljaa paluuta tännekin :) Siel on kuvassa koivunlehdet ja puolukat kuivumassa.Lehdet on jo purkissa mut puolukat kuivuu edelleen,epäilen et tuo kokeilu meni männikköön.Olis vaan ollu kiva tehdä marjajauheet itse,mustikka onnistui hyvin viime vuonna,nyt en kunnolla edes metsään ehtiny.

    VastaaPoista