keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Kevyttä

Päivä meni toisin kuin piti ja oli näinollen erinomainen.Kirppikselle jäi muutossa esiinnoussutta turhuutta kiitettävä määrä ja saldon kulutan kirjoille tilattuihin seinähyllyihin ja mahdollisesti kampaajalle mikäli osaan päättää mitä päälleni tekisin.Oon pähkäilly niin pitkään että latvat on kasvanu leukalinjasta olkapäille enkä tiedä kannattaako enää leikata lyhyempään malliin kun kasvatus on vahingossa jo näin pitkällä.Sisäisesti olisin pitkähiuksinen mutta ulkoisesti se lyhyt taitaisi olla parempi,pitkä tulee kietaistua laiskanponnarille heti ylettyessään ja voin kuvitella että tuleva kesä imetyksen,yövalvomisen ja mustasukkaisen isoveikan seurassa ei ole omiaan ulkonäöllisistä seikoista huolehtimiselle.Mutta lyhyehkö tukka ilman föönailua on kyllä kamala.Yhdistettynä mustiin silmänaluksiin ja imetysliiveihin saattaa jopa tehdä olon kohtalaisen epänaiselliseksi.Nysä poninhäntä tuskin on parempi mutta sillä voisi ehkä hämätä laittaneensa hiuksiaan.Taidan laittaa vain raidat ja katsoa tilannetta sitten,venyttää päätöksentekoa tässä oleellisen tärkeässä aiheessa.Tosiasiassa näinkin turhamainen aihe mietityttää parisen kertaa päivässä kun peilaavan pinnan ohi kävelen,mitä se sitten kertoneekaan.

3 kommenttia:

 1. Minä olen menossa viikon päästä kampaajalle ja en ole vielä päättänyt mitä tehdään..tai siis väriä ei tuu ku värjään ite tällä kertaa (nuukuus iski) mutta että paljonko lähtee. Pitkähän tuo on ja luonnonkihara, tykkäisin suorasta, mutta ei tota saa millää föönauksilla tai suoristusraudoillakaa suoraksi.. Virkattua pipoani kun esittelin viime viikolla niin näkyy hiukset mitä nyt on..taidan vaan leikkauttaa jotain 20cm pois ja sillai porrastetusti, ehkä vähä otsatukan tapasta vinottain tms. :)

  VastaaPoista
 2. Voi,kuulostaa miun unelmahiuksilta!Toivoin 17 vuotta sitten että tuleva sisarus olisi kahden pikkuveljen jälkeen sisko,joka saisi paksut,punertavat,luonnonkiharat hiukset ja smaragdinvihreät silmät kun itsellä ei sitä onnea ollut.Sisko tuli (ja varsin soma) mutta toi roskaromaaneita ahmimalla luotu mielikuva jäi toteutumatta.Kai sitä aina hinkuu sitä mitä ei voi saada,en tunne ketään kiharahiuksista joka ei haluaisi suoristaa hiuksiaan enkä voi käsittää miksi..

  VastaaPoista
 3. Hihhii..no kun ne suorat hiukset näyttää niiiiiin kiiltäviltä ja ihanilta!!! :)

  Mullapas on nyt lyhyt fleda kans, hartioille ylettyy..vähän otsatukan tapaistakin ja mustaksi värjäsin. :D

  VastaaPoista