tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kesää ja kuistia


Ovi täytyy jossain vaiheessa rapsutella vanhoista maaleistaan..Vanhat valaisimet oli onneksi paikoillaan,on aika symppikset.Tuo hortensiaköynnös kukkii varmaan jo huomenna kun saa tänään kunnolla vettä.
Näkymä ulko-ovelta kuistin kautta eteiseen ja olohuoneeseen.

Vihdoin sadepäivä.Piha alkoikin jo olla rapisevan kuiva.
Pari kuvaa kuistilta.Säilytys on ikuinen ongelma,vihreässä lipastossa säilytetään tämän kauden kenkiä,sateenvarjoja,pyörän pumppuja ym.Yksi avohylly on kengille ja pari vanhaa koria mutta haluaisin kaikki ovien taakse.Joskus sitten.

8 kommenttia:

 1. Kuisti on I H A N A - siis niin täydellinen! <3

  Onnea on omistaa tuollainen talo, niin ihana!

  VastaaPoista
 2. Onpas teillä viihtyisää ja ihanan vihreää :)

  VastaaPoista
 3. Juuri tänään huokailin ystävälle tulevan terassin perään. Kerrostaloasujalle jo tuo pelkkä sana - kuisti - kuulostaa ihanalle. Ja nuo ikkunat on kauniit!

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille!Omaan silmään keskeneräisyydet pistää mutta kuvista saa onneksi kenkäkaaosta rajattua pois :) Kuisti on niin uusi asia meillekin etten oikein vielä tiedä miksi sitä kutsua,kuistiksi vai varannaksi.Lapsetkaan ei tiedä minne komennetaan hiekkaisia kenkiä riisumaan kun menee eteinen,kuisti ja veranta sekaisin puheessa.

  VastaaPoista
 5. Ihana! Ja teidän pihakin näyttää niin isolta. Meidän on kasvanut jo umpeen tänä kesänä kun ukko on vaan reissussa. Ja ruohonleikkurikin rikki. No ehkä se piha sieltä löytyy kun mies palaa v.loppuna. Nauti, kun sulla on noin kaunista!

  VastaaPoista
 6. Kaardemumma;meilläkin on ruohonleikkuri telakalla ja nurmikko ihan metsittyny sieltä mistä ei oo palanu.Mut nautin silti,huomenna vapaa,ehtii kurkistaa harson alle mansikkamaalle ja nyppiä rikkaruohoja,jee.

  VastaaPoista
 7. Blogistani löytyy haaste sinulle, käypäs kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Laura haasteesta,oon vaan ihan luokattoman laiska vastaamaan niihin vaikka kiva onkin kun muistetaan ja haastetaan.Pikavastauksena ja seli-selittelynä vastaamattomuuteen; olen kolmekymppinen 2 pienen lapsen äiti,nykyisin töissäkäyvä,vastikään työelämään palannut,juhannuksen työputkesta ryytynyt,lapsen synttäreistä entisestään ryytynyt ja menossa huomenna töihin,taas :) Siulla oli kivat kuvat haastepostauksessasi,ihania maisemia!

  VastaaPoista