lauantai 5. syyskuuta 2009

Kotelo

Oon pidemmän aikaa katsellu ompelukoneelle jonkinlaista koteloa.Singerin vanhat vaneriset kopat on söpöjä mutta liian pieniä nykyisiin koneisiin eikä omassa koneessa ollu kuin huppu,joten tarvettakin oli.Suojaishan se huppu pölyltä mut kun se on valkosta vahakankaan tapaista muovia..Ruma!Niin ku konekin,ei sitä jaksa pöydällä katsella.Tein pellavaisen hupun mutta se keräs pölyä ja luisui paikoiltaan joten kone on ollu kaapin tukkeena.Nyt löyty kierrätyskeskuksesta,matkalaukkupinosta tällainen.3e.


Luulen et on ehkä ompelukoneella ollukin,ei oo ihan matkalaukun mallinen ja on tommoset pienet hyllytkin sisällä.Just passelin kokoinen koneelle mut aika iso tuossa pöydällä,sijoittelu vielä vähän hakusessa.Lukkoon sitä ei saa joten pysyväinen säilystyspaikka pitää valita,hankala kanniskella aukinaisena.


Tyyppi puskee kuviin.

2 kommenttia:

 1. Huomenta!

  Olen muuten kommentoinut kerran aiemminkin..on vaan niin hauska aina katsella teidän kuvianne, ettei tule kommentoitua. Soitellaan sentään pari kertaa päivässä! ( paljastus )
  Iris näki viime yönä Untosta unta; lapiot olivat käsissä kiinni ja niillä hän taputteli Iriksen kaulaa.Unessa siis yhdistyivät Unton molemmat turvamekanismit!
  Mukavaa sadepäivän viettoa! Mamma

  VastaaPoista
 2. Kuulinkin ton jo puhelimitse..

  VastaaPoista