lauantai 14. syyskuuta 2013

Kylpyhuone remontin jälkeen

Vihdoin kuvia kylppäristä nykytilassa.Ihan kamala muuten kuvata valkoisessa,kiiltäväseinäisessä pikku kopperossa,ei tullu yhtään edustavat otokset mutta taidot ja kärsivällisyys ei nyt muuhun riitä..Ennen-kuvat löytyy täältä,siellä myös pitkällinen selostus siitä mitä laattoja ym. valittiin.Pieni se on mutta toimiva.Ei oikein ollut vaihtoehtojakaan mihin laajentaa,olohuoneen puolelta olisi ehkä voinut ottaa lisätilaa (kantava seinä?seinän siirto?) mutta koettiin että olohuone on tarpeellisempi kuin kotispa..Laattoihin,kalusteisiin ym. olen ollut tyytyväinen.Allaskaappia ei ole eikä tule,on vähän ilmavampi ilman ja pysyy purnukkamääräkin kohtuullisena.Pari kosmeettista pikkujuttua on työn alla vielä; kiva muovinen pumppupullo saippualle (lasisia ja ehdottomasti kivemman näköisiä pulloja löytyisi mutta pienissä saippuaisissa käsissä se lasipullo lipeäis melko varmasti),pieni kaappi/lokero seinälle peilin alle hammastahnojen ym. piilottamiseen altaan reunalta ja suihkun puolelle kaltevan katon matalassa reunassa olevan kiinteän laskutason päälle pari säilytintä,kylpyleluille ja pesuaineille omansa.Ajatuksena on ostaa vanha metallirasia jossa on saranallinen kansi ja ruuvailla se seinään pikkutavaralle,etsinnät jatkuu kirppiksillä.Jotain mustaa ja varmaan käytännöllisesti muovia/kumia saisi olla ne  suihkun laskutasolle tulevat säilyttimet.Tuon hajulukon (?siis valkoinen mutkalla oleva muoviputki altaan alla ja se altaan pohjalla oleva hopeanvärinen mötikkä) valitsi putkimiehemme,oikein mukava ja pätevä setä mutta inasen eri linjoilla kanssani tosta esteettisestä puolesta.Eli se vaihtunee kromattuun vastaavaan kunhan on ylimääräinen satanen ja uskallusta lähteä putkea itse vaihtamaan.Tuo hopeanvärinen mötikkä lavuaarin pohjalla on muuten kuulemma hirmu kätevä jos vaikka pesee hiuksia altaassa,saa ongittua irtohiukset sellasesta siivilästä.Pää ei siis tosiaan mahdu tuon hanan alle ja kun suihku on vieressä niin ei ihan äkkiseltään tulis mieleen pestä hiuksiaan lavuaarissa vaikka olis tilaakin se tehdä.Ihan herttaista kuitenkin että putkimies tällaisenkin naisellisen kommervenkin tuli huomioineeksi,hassut vanhat miehet..




Seinällä olevassa telineessä kuivatellaan pyyhkeitä ja kurakelien aikaan ulkovaatteita,yllättävän paljon mahtuu ja aika kivasti kuivuu kuravaatteet ym. lattialämmityksen ansiosta.
Kuvan oik. reunassa näkyy lasiliukuovi joka siis jakaa tilan vessaan ja kylppäriin.Lasi on väritön ja käsitelty niin ettei siitä näy suoraan läpi.







Ääh,ihan kamalia kuvia.Oikeesti tuo minikylppäri on ihan soma,kuvat ei nyt tee oikeutta.










20 kommenttia:

  1. Oi kuinka kaunista. Ei mitään massatuotantoa. Tykkään. Kristiina

    VastaaPoista
  2. Paljon samaa kuin omassakin buduaarissa...laatta ja messinki---tykkään!!! saap olla romanttista!!

    VastaaPoista
  3. Oi,näyttää oikein hienolta!

    VastaaPoista
  4. Onpa ihanan näköinen! Erityisesti tykkään lattian laatoista, peilistä sekä hanoista :)

    VastaaPoista
  5. Ihana! Kerrankin jotain muuta kuin kiiltävää valkoista isoa laattaa vaakatasossa ja musta tai harmaa kiiltävä tylsän näköinen lattia, sitähän on kaikki sisustusbligit ja -lehdet täynnä. Ja pesuallakin on niin soma, inhoan niitä kulmikkaita laatikkomallisia yli kaiken. Hyvin onnistunut kokonaisuus ja sopii takuulla hyvin talon tyyliin.

    Tuuli

    VastaaPoista
  6. Aivan mahtavat hanat ja tuo lattia myös!

    VastaaPoista
  7. Kiitos,miekin tykkään.Lattian laattaa jäi ylikin ja nyt mietin olisko hassua jos keittiön välitilaan tulis sit aikanaan 'vessanlattiaa'.Alunperin unelmoin sellaisista marokkolaislaatoista mutta niitä ei tällä aikataululla (eikä järjellisellä hinnalla) ollu saatavilla.Nyt on sisustuslehdissä alkanut vilahdella kuviolaatat eli niitäkin vois vähitellen olla tarjolla taas,kuulemma suomalaiset ei niitä ole ostaneet niin ei ole tarjollakaan.

    VastaaPoista
  8. Soma on! Samaan olen törmännyt, että ilman laajakulmaa on ihan turha ängetä pikkuruiseen tilaan kuvaamaan...turhauttavaa, eikö!

    VastaaPoista
  9. Hieno vessa! Ja suihkukin on hieno :D! Mutta varsinkin vessan peili, ihana...

    VastaaPoista
  10. EilenTänäänHuomenna; todellakin!Mut amatöörin taidoilla ja todella lyhyellä pinnalla en oo saanu opeteltua tosta kamerasta edes perusjuttuja kunnolla..Hups,kamera on ollu miulla varmaan kolmisen vuotta joten olishan tossa ehtiny vähän perehtyä :)

    Kaardemumma;kiitos!Ja peili on just ihana,noin pienessä tilassa pitää olla jotain niin överiä että se vie huomion tilan pienuudesta :) Ja harakka mikä harakka,vessaharjakin on messinkiä :)

    VastaaPoista
  11. Moi Kaisa, laitoitkos osoitteen, mihin voin laittaa sen arvontavoiton : )?

    VastaaPoista
  12. Moi Virpi!Mattimyöhäsenä laitoin tänään :)

    VastaaPoista
  13. Hei Kaisa!Kiva kylppäri.Ihanat hanat.Erilaise!Niin pikku vinkki.eikös lavuaarin alle sopis just kivasti sellainen valkoinen kangas,joka peittäisi ne putket?Itse tykkään sisustaa myös vessoja.Erityisesti pikkukaapit ovat mieleisiä.Olen laittanut yhdelle seinälle meidän veskiin sellaisen pienen saippuakaapin,ihan kiva se on.

    VastaaPoista
  14. :) Jes, hyvä kylppäri :))) Mukavia kesäkuvia aikaisemmissa postauksissa - kesä-ikävä.

    VastaaPoista
  15. Oikein kivannäköinen kylppäri :)

    VastaaPoista
  16. Kaunis kylppäri. Lattia on erityisen ihana!

    VastaaPoista
  17. Tattis!Samaa lattiaa taitaa tulla keittiön välitilaan :)

    VastaaPoista
  18. Hei! Sulle on haaste mun blogissa Vuodenaikatalo. :)

    VastaaPoista
  19. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write again very soon!

    VastaaPoista