lauantai 28. huhtikuuta 2012

Tytöt keskenään


Unto lähti yllätyskylään Mammalle yöksi,mies on 24h-vuorossa töissä ja me Liisan kanssa kahdestaan kotona.Aamupäivällä käytiin Liisan kummin kanssa Majurskassa aamupäiväkakulla,pyörähdettiin kirppiksellä ja loppupäivän ohjelmassa on sylikkäin oloa,mannapuuroa ja nenät vastakkain nukkumista.Liisalla on kamala yskä edelleen vaikka on kuumeeton ja omakin olo on nuhjuinen.Mannapuuron lisäksi tytär toivoi kakkua,sen aamuisen lisäksi siis,joten jos jaksetaan raahautua vielä kauppaan niin meidät saattaa tavata kakkuhyllyllä.



11 kommenttia:

  1. Mekin nukuttiin tänään päiväunet nenä niskassa. Heräsin siihen, kun Kerttu sanoi: Kato äiti, aulinko paistaa. Ihana ilma!

    kauniita kevätpäiviä teillekin :)

    VastaaPoista
  2. Kivan kuulloinen päivä. Meilläkin on isäntä 24h työvuorossa ja me ollaan huomisaamuun saakka Onnin kans kahdestaan. Kakkua ei saatu, mut oltiin pahiksia ja syötiin mäkkärissä. Kotiin tullessa vedettiin jädet ja äsken avasin suklaalevy.... ou nou! :D Mut kohta ois tarkoitus mennä vielä pihatöihin, jospa siellä sais vähän liikuntaa. Paranemisia sinne!

    VastaaPoista
  3. Hei kaunottaret! Vähän ootte söpöjä. =)
    Mä olen ihan yksinään koiran ja kisun kanssa kotona. Aika ihanaa...aika vaan menee hitusen liian nopeasti. Vielä huomiseen iltapäivään saan nauttia tästä.

    VastaaPoista
  4. Ootte nättejä molemmat:)Paranemisia♥

    VastaaPoista
  5. Paranemista ja kivaa keväänaikaa♥

    VastaaPoista
  6. Ihanat päikkärit teillä Outi :)

    Ollaan sen verran flunssaisia et liikunnat jäi toiseen kertaan mut jäi kyllä kakkukin.Okei,mansikoita ja kermavaahtoa saatettiin hakea iltapalaks,hah,olematon itsekuri!Mutta mies väittää täytenä totuutena että kipeenä pitää tankata kaloreita että parantuu.Luulen et sillä on kalorit ja vitamiinit,hivenaineet ja kivennäisaineet menny vähän sekaisin mutta hyvällä syyllä siis syöty..

    Anrinko;kiitos ihana!Noin kaukaa otetussa kuvassa ei nuhanenät ja kirjava naama erotu ihan niin selkeästi :) Siulle muuten sopii se otsis tosi hyvin,kävin just kurkkaamassa lapsimessukuvat ja unohdin mainita.

    Sannu;kiitti!Ja ihana tuo uusi kuvasi Lyydian kanssa,herkkä.

    Kiitos Maria,teille myös ihanaa kevättä!

    Laura; kiitos!Kaikista niistä tuhansista otoksista joita vuosittain räpsii ehkä kymmenestä löytyy oma naama,mies ei kuvaa ja harvoin sattuu peili noin sopivasti kohdalle :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos kahvittelu ja kirppistelyseurasta :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos itselles,teki todella hyvää päästä pois sisätiloista :)

    VastaaPoista
  9. Suloinen kuva! Liisallakin on jo mahtavasti tukkaa. Antaako muuten pitää hyvin kiinni? Meidän neidin hiuksia on laitettu vauvasta asti, mutta nyt vajaa 3 veenä on hiusten harjaus hänestä jotain ihan kamalaa. Ja hiukset on jo niin pitkät että harjattavaa on. Onneks ne voi aina sipaista söttyrälle :)

    VastaaPoista
  10. Ei oo vielä pistänyt hanttiin hiuslenkkien kohdalla,mitään pinnejä ym. ei anna pitää,repii pois väkisin vaikka lähtis tuppo tukkaa mukana..Luulen että hiuslenkkiin alistuminen on pienempi paha hänelle kuin tuon reuhkan roikkuminen kasvoilla :)

    VastaaPoista