perjantai 27. tammikuuta 2012

Lähiaikoina


 -Olo on ollut jotenkin nuupahtanut koko tammikuun.Piristymistä odotellessa pakottaudun ulkoilemaan ja napsin D-vitamiinia ja koetan muistaa keitellä pakuriteetä,josko valon lisääntyminen toisi lisää virtaa.Suoriudun kaikesta mutta hitaasti,pakosta.Tosin nyt on flunssakin päällä mutta yhtä tahmeaa on ollut koko kuun.

  -Olen pohdiskellut työelämään paluuta vaikkei asialla vielä kiire olekaan.Vähitellen alkaa hahmottua mikä voisi olla järkevää,kannattavaa.Ei ehkä sitä mitä eniten mieli tekisi tehdä mutta ihan hyvä kompromissi kuitenkin.


-Lapsilla on ihan uusi leikkiaikakausi alkanut,leikkivät oikeasti yhdessä eivätkä vain rinnakkain,ihana seurata sivusta.Ja helppoa kun kumpikaan ei ole naukumassa huomiota jatkuvasti.


 -Olen testaillut uusia juttuja ihonhoidossa ja pyykinpesussa,niistä enemmän kunhan on hiukan pidempi käyttökokemus.


 -Lenkkeily ei suorastaan ole vielä automatisoitunut arkirutiiniksi mutta ihanan lenkkikaverin ansiosta lenkkarit tulee vedettyä jalkaan vaikkei huvittaisikaan.

 -Herkkuja on ollut kohtuullisen helppo taas vähennellä.Paitsi että illalla lähetin miehen kauppaan suklaata ostamaan sillä aikaa kun luin iltasatua ja nyt napsin Unton karkkipäiväsuklaita..Story of my life; jojo.

-Neulon vielä mutta ompelukausi alkaa selvästi olla aluillaan.Yritän tikuttaa suunnitteilla olevat neulomkset vielä mutta uusia en enää intoile,on jo pää täynnä kesämekkosuunnitelmia.-Kotona ei juurikaan uutta näytettävää.Yhden lampun hain varastosta olohuoneeseen lisää,lisävaloa tarvitaan vielä ennen kevättä.Ystävä osti puolestani kirppikseltä ison,vanhan Aasian kartan kun muisti että olen sellaisesta joskus puhunut.Kartta odottaa ripustusrimoja ja päätynee olohuoneeseen,voisi olla kiva lastenhuoneessakin.Ihania,ajattelevaisia ystäviä miulla.

-Jos jotain uutta kotiin tuon (kartta) niin jotain vanhaa saa lähteä,tämä tavaramäärä riittää.Haluan tietää joka kaapin sisällön ja tietää ettei siellä ole turhaa silppua.Tästä ole puhunut ennenkin ja joko tavaransietokyky on alentunut tai tavara on hyvistä suunnitelmista huolimatta lisääntynyt sillä kummasti taas odottaa siivouskomerossa huojuva vuori kirppispöydän varaamista.


1 kommentti:

  1. Lenkkikaverista on kyllä hyötyä :)
    Mie oon ihan poikkipuhki kun Paavon kanssa on valvoskeltu päivystyksessä ja kotona pari päivää, eli ei miustakaan lenkille olis ollut. Ens viikolla uudestaan!

    VastaaPoista