keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Vapaalla

Meillä oli tänään hiljaista.Unto lähti aamupäivällä mummolaan yökylään.Syötiin hyvin,lepäiltiin,siirrettiin pyykkäystä,tiskausta ja siivousta eteenpäin.Velvollisuuksien välttelyä.


Huomenna haen Unton iltapäivällä,mies lähtee 24h-vuoroon aamulla.Oman kirppispöydän tyhjennys ja mahdollisesti pientä kirppiskiertelyä suunnitelmissa.Mikäli olo sallii,särkylääkkeen voimin meni tämä päivä,liekö flunssa iskemässä,joka kohtaa särkee ja aristaa.


Tämän vierestä herään aamulla,aamu ei siis voi olla kovin huono vaikka olo olisikin.Kuvat aamupalapöydästä tänään.Mukavaa viikkoa itse kullekin!

12 kommenttia:

 1. oijoi...pieni ihanuus :) aamu alkaa varmasti mukavasti tuommoisen seuralaisen kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Mummolat on parhaita :)

  Mukavaa viikkoa teillekin.

  VastaaPoista
 3. Suloinen tytteli! Olen jo kauan ihaillut hänen tukkaansa, meidän mimmillä on vieläkin (1v.) vain muutama haiven;)

  VastaaPoista
 4. No eihän tuommoisen ihanuuden edessä VOI muutakuin olla onnea ja iloa pullollaan, vaikka hiukan jomottaisikin! Suloinen pörröpääprinsessa.

  VastaaPoista
 5. On kyllä niin vasta herränneen näköinen :) Suloinen!

  Toivottavasti päivä on ollut antoisa, kivaa iltaa!

  VastaaPoista
 6. Siis tosta vauvastahan saa pakostakin vauvakuumeen, Suloinen!

  VastaaPoista
 7. Suloinen vauva ja ihanat hiukset! Vallottavia kampauskia aimmissakin postauksissa.

  VastaaPoista
 8. :) neiti oli mitä valloittavin aamusella ja varsin helppoa kirppisseuraa,ei inahtanut kertaakaan.Löytyi isoja vaatteita ja ritarin haarniskapanssari Untolle,teekupit ystävälle ja pöytälampun jalka johon vaan on johdot uusittava.Ja pellavaliina jossa luki pyyhe mutta näyttää kaitaliinalta tai pefletiltä,meille tulee keittiökäyttöön.Ihania ellei jopa täydellisiä vanhoja huonekaluja löytyi myös mutta rahapussukan on lihottava ennen kuin sellaisia pystyn kotiuttamaan.Eikä flunssasta tietoakaan,taisi olla vaan väsymyksen laukeamista kun tiesi että saa lomailla päivän..Toivottavasti teilläkin oli mukava päivä!

  VastaaPoista
 9. Oi oi mikä suppusuusöpöliini<3

  VastaaPoista