lauantai 22. tammikuuta 2011

Lastenhuone vol. 2

Kuvat on räpsitty pitkin talvea,matot ja verhot vaihtuneet välillä,nyt roikkuu vielä joulunajan ruskeat sydänverhot ikkunassa ja lattialla on liian turkoosi matto.Löysin itämaisen maton lastenhuoneeseen,sinisävyisen mutta pitäisi saada aikaiseksi käyttää se pesulassa.Kameran laturi on kadoksissa enkä saa uusia kuvia.Tiedän laittaneeni sen uuteen säilytyspaikkaan joka oli mielestäni tosi kätevä.Toivottavasti kovin moni kuva ei ole kertausta.






 
 







10 kommenttia:

  1. Iiiihania juttuja siellä!!

    VastaaPoista
  2. On kyllä niin ihana ja värikäs huone! Hih, mä aamulla nappailin kanssa kuvia pojan huoneesta. Aattelin jossakin vaiheessa tehdä postauksen aiheella "apua kaivataan; miten kesyttää kaaos??" Siis oikeesti! Vaikka me siivottiin siellä alkuviikosta, niin silti se on niin levoton... Pääasia tietty, et pikkumies viihtyy :)

    Sininen itämainen matto kuulostaa aika kivalta!

    VastaaPoista
  3. IHANA! Niin kivan rento fiilis, mä tykkään!!!

    Toivottavsti laturi löytyy, ja matto pääsee pesulle. Saat sitten laittaa uusia kuvia :)

    Kivaa sunnuntaita! :)

    VastaaPoista
  4. Mäkin tykkään kovasti! Ihania asioita huone täynnä. :)

    -Anna

    VastaaPoista
  5. Kaunis huone, herkullisia yksityiskohtia! Etenkin tuo astiakaappi ja punainen tuoli.

    VastaaPoista
  6. Mistä olet löytänyt tuon liian turkoosin maton? On aivan ihana :D

    VastaaPoista
  7. Omaan silmään huone on välillä yks kaaos mutta lastenhuone saakin olla värikäs.Muovisälän levittäytymistä koitan hillitä enkä esim. halua muovisia lelukoreja hajoilemaan.Unton taidetta on esillä runsaasti mutta on niin ylpeä näperrryksistään että saa mieluusti niitä ripustella esiin.Kirppiksiltä suurin osa sisustusta,iso osa leluistakin.Myös tuo turkoosi matto jota anonyymi kyselit.Villamatto luullakseni.Saat sen kunhan saan uuden maton pesetettyä jos haluat.Hakea saa tai voin lähettää jos maksat postikulut :)

    VastaaPoista
  8. Todella innostava sisustus, värit, esineet, kaikki! Voi tuo vanha leikki-silitysrautakin, siskolla oli samanlainen, todella mukava lastenhuone :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos teille viesteistänne!Meillä on podettu vatsapöpöä ja kotoiltu urakalla.Katsoin just keittiön ikkunasta että huomenna pääsee taas lumitöihin,ihanaa!Siis oikeasti ihanaa,tuleepahan vähän liikuntaa ja saa raitista ilmaa,posket punaisiksi.Mukavia lumiurakoita teillekin!

    VastaaPoista
  10. Minulla on sinulle jotain blogissani!

    VastaaPoista