sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Vanhat sairaalasängyt myynnissä!

Sängyt myyty!

Kokeilen vielä tätäkin kautta,josko jollakulla (jolla kulla,jollakulla; onhan se yhdyssana?) olisi tarvetta.Eli meillä lähtee vanhat sairaalasängyt vaihtoon,uusi sänky tulee torstaina.Valmistusvuotta en osaa sanoa,vanhat ovat,peräisin Rauhan sairaalasta.Metalliverkkopohjat ja niiden päällä vanerilevyt.Kerran olen jotain crc:tä suihkutellu pohjaverkon 'saumakohtiin' ja auttoi narinaan.Siitä on nyt puolisentoista vuotta ja jollei menisi vaihtoon niin uusisin käsittelyn,narisee taas.Maalipinnassa osumia mutta maali on ihan tiukassa,ei hilseile.

Tarjoa jotain,pääasia että saadaan eteenpäin uuden sängyn tieltä!Mieluiten myisin molemmat samalla kertaa mutta yhtäkin voit kysellä.Ja pitäisi noutaa (Lappeenrannasta),ei saada kuljetettua Matkahuoltoon tms. Ja mieluiten mahdollisimman pian..Ja sängyt ei mene osiin,mahtuvat esim. pakettiautoon päällekkäin.Kysy mitä en älynnyt kertoa.Mittojakin saa tarvittaessa,huomenna,kun herkkäuninen nyytti ei tuhise keskellä sänkyä.80x200cm patjat meillä on ollu siinä.





lauantai 30. lokakuuta 2010

Valo vähissä,ilot ei


Ruusuja ja piparminttusuklaata mieheltäni,joka lähti tänään töihin kuuden viikon sairas- ja isyyslomailun jälkeen.Tavallinen arki jatkuu,hyvä niin.




Ystävä lapsineen kyläili aamupäivällä ja toi puolukkamehua.Sisälekit pelasti sadeulkoilulta ja uniaikaan sain hetken hengähtää,Liisa sylissäni tosin.
3-vuotispäivien suunnittelu aloitettu yhteistyössä sankarin kanssa.


perjantai 29. lokakuuta 2010

sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Sunnuntaina illansuussa

Taistelupari jäi mummolaan yöksi.Pääsee serkun ja mummon kanssa huomenna kylpylään.Ja saanee vähän hengähdystaukoa jatkuvan raivon,kiukun ja uhman ylläpidosta,se kun lähinnä kohdistuu äitiin.Mies on ollut viikonloppureissussa,meillä on ollut mamma yökylässä ja apuna.Kiitokset mummolle ja mammalle!

Ajattelin ommella.Jos jaksan.Intoa olisi mutta olo niin hengetön että ehkä vaan makaan.Ja imetän,nappisilmäpari tuijottaa.Ja ehkä vähän itken.En varsinaisesti edes tiedä miksi mutta vähän itkettää.Väsymys,huono omatunto helpotuksen tunteesta joka tuli kun poika jäi kiukkuineen mummolaan,ikävä tunnemyrskyissään hämmentynyttä uhmaikäistä.Voisihan noita vähän itkeä.





 

maanantai 18. lokakuuta 2010

Arjen harmaita.









Syksyn ensimmäinen valmistunut neulomus; Liisalle mekko.Pituus: niukahko...Okrankeltainen tyttövauvan liivinalku lähtee huomenna mummolaan mukaan,jos siellä saisin jatkettua kun enemmän käsipareja pitelemässä pieniä.Neulois,neulois kun vaan olis kädet vapaana sitä tekemään.Tarveneulomuksena olisi pipo pojalle,itsellenikin.

torstai 14. lokakuuta 2010

Talvikausi alkoi





Ensilumi ja ensimmäiset piparit.Tosin hiutaleet suli saman tien ja taikina oli kaupasta muttei tuo lapsen intoa vähentänyt.Iltapäivän satoi ja tuuli,katseltiin Melukylän lapsia ja siirrettiin siivous huomiseen.

maanantai 11. lokakuuta 2010

Kissa vol. 2




Korvat piti saada uloskin päähänsä,villakypärämyssyn päälle.Suunnittelen kettukostyymin ja mahdollisesti pupuvarusteidenkin näpertämistä synttäreiksi tai joulupakettiin.Perheenpää sairastaa edelleen,uhma on mitä mittavin ja pienet nukkuvat päiväunet peräjälkeen joten lepohetkistä on turha haaveilla.Synkkä päivä veti sen verran matalapaineiseksi kaiken edellämainitun vuoksi että tehtiin äsken Unton kanssa iltalenkki lähikauppaan.Juustoja,keksejä,omenakanelijäätelöä ja Unton valitsema limsa.Iltapalastellaan kynttilän valossa.Unikin voi kissalla tulla kohtuullisessa ajassa,kauppamatka on kolmisen kilometriä yhteensä ja juoksukilpailtiin puolet matkasta lätäköstä ja lehtikasasta toiseen.

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Kissa


Naamiaiset pienen ystävän luona.Suostui pukeutumaankin.Hyvä niin,väkersin kissankorvia yhteen asti yöllä ja hännän kiinnitin tuntia ennen lähtöä päiväunien aikana.Kädet kun ei ole vapaana kuin uniaikaan.Aikoo mennä huomenna uudestaan.

perjantai 8. lokakuuta 2010

Nähtyä

 Näin eilen tähtitaivaan.Olin jo ehtinyt unohtaa sen olemassaolon kun en nykyisin pimeällä liiku ulkona,lapset kun on silloin jo unilla.









Tänään näin kirppisreissulla täydellisen pianon.Musta,vanha ja sopivasti koristeellinen.Ei olla koskaan suunniteltu sellaisen hankkimista vaikka soittaa jotain osaisinkin.Saattaisi mahtuakin meille eikä hintakaan kai ole kohtuuton.Nyt vaan ei ole varaa,harmi.Saan kuulemma sellaisen sitten joskus sinne ihan omaan kotiin.Ja sitten soitan jouluisin,ainakin.

tiistai 5. lokakuuta 2010

Viikko vierähti

Toipuessa,pakatessa,purkaessa,pyykätessä.Kyläilty tai saatu vieraita joka päivä.Uhma kukoistaa.Päivät on täysiä.

Iloa pienestä piimäntuoksuisesta suusta joka nauraa ammollaan.Pojasta joka käy potalla ja leikkii 'hula-mantelilla'.Kuuli vanteen väärin.Neuleet etenee,yksi pieni mekko valmis,liivi tekeillä,pipo alussa ja purkamista odottamassa.Kirppikseltä itselle tummansininen pitkä villaneuletakki shaalikauluksella,kuvioneuleella,kaksirivinapituksella.





Harmia sairastelusta.Pesukoneessa reikiintyneestä villapuvusta.Laiskana laitoin Ruskovillan puvun koneeseen ja vetoketju repi reikiä uudenveroiseen pukuun.Kuvien lisääminen blogiin ei ole onnistunut nyt viikkoon.Plussalle jäädään kuitenkin.Kuvatkin taitaa vihdoin siirtyä!Kuvat mummolasta.