maanantai 6. joulukuuta 2010

Itsenäisyyspäivä
Vietetään kotona hissutellen,pieniä nuhaneniä pyyhkien ja villavaatteisiin kääriytyneinä.Kannussa kuumaa inkivääri-hunajajuomaa,pöydällä itsenäisyyspäiväliina,lippuja katossa,keittiössä jouluverhot jotka ei oikein osu eikä uppoa mutta siinäpä nyt roikkuvat kunnes ehdin kangaskauppaan.Nyt sitä kuumaa juomaa ja lisää piparipullia.Illalla hiljennyn katsomaan pukuloistoa ja haaveilen suklaasta,sytyttelen kynttilöitä (joita vahdin kyllä,Äiti..).

6 kommenttia:

 1. Kaunis liina!

  Kerro mulle miksi pitää vaihtaa jouluverhot? Tai talviverhot? Tai kesäverhot?

  En ole tähän ikään mennessä vielä tajunnut sitä ;) Mutta pääsin jo niin pitkälle että meilla ylipäätään roikkuu verhot ikkunoissa, vielä pari vuotta sitten sälekaihtimet oli mulle ihan tarpeeksi.

  VastaaPoista
 2. Kaunis liina on siellä ilmestynyt pöydälle. ja tuo Liisa on sitten niin mainion näköinen, varsinkin tuossa nukkuessaa hienona ruutuhameessaan ja liivissään, IHANA. Hiuksia yhtä paljon kuin meidän kaksivuotiaalla. Hauskasti on hyvin paljon samaa näköä sisaruksissa.

  VastaaPoista
 3. Mulla sama kuuma juoma mukissa!Kippis Rimpsukaisa♥

  VastaaPoista
 4. Mie oon Tytti vaihdellu 5 x vuodessa joskus verhoja mut nyt on kesäkauden ohuemmat ja talven paksummat riittäneet pari vuotta.Ja enää vaihdan keittiöön,muissa huoneissa samat ympäri vuoden.Tosin lastenhuoneeseen olis kiva laittaa jouluiset..
  Kirsikka: moni on sanonut että ovat samannäköiset,itse sitä ei näe kuin hetkittäin.Liina on Marimekon tehtaanmyymälästä metritavaraa parin vuoden takaa,Maija Isolan 'Samovaari'.Ja se on tosiaan vain itsenäisyyspäivänä käytössä :)
  Maria; inkivääri lämmittää ihanasti ja kuvittelen että hunajan kera se vaikuttaisi flunssaankin.

  VastaaPoista
 5. Voi tuo suomilippu nauha on ihana!! Juurikin eilen itsenäisyyspäivänä mietiskelin, että tuollainen olis kiva. Ja meillä oli kotona tuollainen ku olin pieni tyttö.. onkohan äitillä se vielä tallesa?? :) Ja on tosiaankin Untossa ja Liisassa tosi paljon samaa näköä.. silmät etenkin :)

  VastaaPoista
 6. Oi, jos muut ihanoi toi tota kaunista pöytäliinaa, niin minä rakastuin tuohon lamppuun<3

  VastaaPoista