lauantai 4. syyskuuta 2010

Matalalentoa





-Ilta jo.Aamulla torkutettiin lastenohjelmien avulla puoleen yhdeksään.
-Lähes tunnin uhmaraivokohtaus.Lähes tunti kiinnipitämistä kädet krampaten.





-Spr:n Kontista viidellä eurolla kassillinen vaatetta.Osa ompeluksiin,osa käyttöön mikä kellekin,mekko jota olin katsellu itselleni jo aiemmin mutta 12e oli liikaa.


-2-v syntymäpäivät.Pieni sankari tormuutti autoineen juhlaväen polvien korkeudella ja oli ihanan tunnelmallista,syksyistä kynttilöineen.Untokin yllättävän rauhallinen,maistoi jopa 'vaihtokaakkeja' ja pullaa vaikka kotona tuumasi ettei kyllä syö mitään kun aikoo leikkiä vain.Tilasi jo omille synttäreilleen samoja vaahtokarkkeja ja vihreän junakakun.


-Käveltiin kotiin,Unto ojanpohjia pitkin,Liisa vaunuissa nukkuen.
-Kookos-bataattikeitto ja kookos-curry-kanavuoka valmiina.Keittoja tekee mieli.Ja kasviksia,ei mitää lihaa,kala tosin maistuu.Punajuuri-bataattikeittoa joutui sen verran markkinoimaan (joka lusikallista) että miesväelle lienee tehtävä miehekkäämmät eväät erikseen.

7 kommenttia:

  1. Noita uhmakohtauksia, raivareita ja pienemmän mittakaavan "kilahtamisia" tuntuu ainakin meillä tulevan jokseenkin kausittain enemmän ja sitten taas on seesteisempää. Meneekö teillä niin? Minullakaan ei nyt oikein ole ruokahalua, paitsi eilen tehtiin pitkästä aikaa pizzaa ja se kyllä upposi. Mukavaa sunnuntaipäivää!

    VastaaPoista
  2. Aika harvinaisia nuo on ja yleensä liittyy perusnaukunaa keskivertoa enemmän lähipäiville.Räjähdys yleensä putsaa pöytää hetkeksi :)

    VastaaPoista
  3. Meidän sankari on tänään pitänyt tiukan linjan, huutoa tulee joka asiasta. Puuh, liekö liian vähäsokerinen ruokavalio aiheutti vieroitusoireet? Väsyneitä ne oli ainakin molemmat.
    Hei, ja Unto on ihana, kaikkineen kiukkuineen, höpötyksineen ja tutkivine katseineen. Samoin pullataikinainen hymyileväinen pikku-Liisa. Mukavaa että ootte meidän elämässä :)

    VastaaPoista
  4. Tytti: tunne on molemminpuolinen :)
    Meil on varmaan ollu samat vierotusoireet,kiukkua kiukun perään.'En syö enää yhtään!Mitään,ikinä!'suu täynnä ruokaa huudettuna..

    VastaaPoista
  5. Hei!
    lueskelin asken vialiivian vanhempia postauksia, ja huomasin etta kyselit sita korallikeitoin reseptia.
    tassa se on:

    "Kattilan pohjalle oliiviöljyä ja siihen pilkottu bataatti, pari punajuurta ja viisi perunaa. Sekoittele hetki öljyssä ja lisää reilu litra vettä. Heitä sekaan kunnolla timjamia ja vähän suolaa. Anna kiehua pehmeäksi ja soseuta. Heitä joukkoon kokonainen mustapekkajuusto ja anna sulaa. Purista päälle vielä valkosipulia.
    Olisin laittanut annoksen päälle tuorettakin timjamia, mutta ei ollut. Sen sijaan pirskottelin vähän piripiriä.

    Tykkään syödä leipää kastamalla sitä hyvään oliiviöljyyn, johon on ripoteltu chilimaustetta. "

    (mulle jai liivian talon kaikki postaukset google readeriin nakyviin, ja sielta kavin akkia poimimassa taman :)

    VastaaPoista
  6. Ihanat lapset sinulla ! Niin hauskat kuvat :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos Sari!Nyt on bataattivaihe menossa,tungen sitä joka paikkaan ja tuota teen taas seuraavaksi.

    Niina: Kuin myös :)

    VastaaPoista