maanantai 7. kesäkuuta 2010

..Aika tuntuu pysähtyneen.Käytiin aamusta kolmestaan katselemassa lähiseutuja,ulkoiltiin yleisurheilukentällä,käytiin puistossa ja minttueskimolla.Iltapäivällä pari kirppistä ja kauppaan.Odottava tunnelma,sanoi mieskin.Painostavaa,kuin olisi ukkosta ilmassa eikä mihinkään isompaan oikein osaa ryhtyä.Huomenna appiukko kyläilee aamulla,sitten kirjastoon.Päiväunien jälkeen uimahalliin.Ylihuomenna vaikka HopLoppiin,johonkin uuteen puistoon,kunhan jonnekin.Täytetään päiviä.Iltaa täytän virkkaamalla mattoa keinutuolin alle.Spr:n kontista matonkuteeksi leikattua sopivaisen väristä karheaa villaista kangasta,saa nähdä tuleeko mattoa,vaikuttaa toistaiseksi vain paksulta tumpulalta joka saa sormenpäät aristamaan.Tule vauva,tule jo.

7 kommenttia:

 1. On se aika vaikuttavan näköinen tuo siun maha :) Mie muistan niin elävästi tuon tunteen. Onneksi sie jaksat vielä liikuua kaupungilla ja muutenkin ihmisten ilmoilla. Mie murjotin viimeiset kaksi viikkoa kotona eikä se saanut aikaa kulumaan yhtään nopeammin.
  Onko uimahalli enää auki vai joko ne jäi kesälomalle? Sekin on ihan älytöntä, kun täällä Suomessa on ehkä kolme päivää kesässä että tarkenee järvessä uida! (Vähän oon vilukissa, joo-o :D)

  VastaaPoista
 2. Upee pötsi!!! Siis tosi kaunis olet, sulonen raskausmaha..

  VastaaPoista
 3. Keskusta on auki,11-18 muistaakseni,ainakin ma-to,Lauritsala jo suljettu.Pää hajoilee jos on vaan kotona,oon tehny sen mitä etukäteen pystyn tekemään,Sampo haluais vaan rauhassa lomailla,olla kotona ja Unto tahtoo vaan törmäillä autoilla,aargh :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia taas kerran. Tykkään näistä kuviesi tunnelmista niin paljon!

  Ja voi tuota mahaa, niin kaunis!

  VastaaPoista
 5. WAUTSI mikä masu!! Kaunis olet.. ja kyllä se pieni sieltä pian teitä saapuu ilahduttamaan :) Mutta mieki muistan tuon tunteen. Koko ajan piti olla jotain puuhaa, pientäkin edes. Mie pesin verhotikin koko talosta 4 kertaa loppuraskauden aikana.. älytöntä joo!! Ja uunin pesuun piti alkaa touhussa ihan vaan pari päivää ennen ku Tilda syntyi. Kyykkiä ja olla kaksinkerroin, pää uunissa. Heh..se kyllä loppui itkupotkuraivariin minun kohdallani ja mies sai hoitaa uunin loppuun :)

  VastaaPoista
 6. Massu on jo ihan alhaalla,vauva laskee jo lähtölaskentaa <3

  VastaaPoista