perjantai 7. toukokuuta 2010

Viime päivinä


Ulkoiltu auringossa,nukahdettu päiväunille sohvalle,iloittu lippiksestä,puutarhakeinusta ja oman pihan omenapuusta.Sorruttu myös migreenipäissään Prismassa ostamaan Puuha-Pete video (plus pillimehu,Puffetti ja tarroja joilla lapsi pysyi kärryissä sen tunnin et äidillä palautui näkökyky niin et uskaltautui taas rattiin) jota tillitetty intensiivisesti sadepäivänä.

Saatu ihania vieraita,kahteen otteeseen.Käly ja miehensä muuttivat parin kilometrin päähän kaukaisuudesta eikä Unton,meidän muidenkin,riemulla oo rajoja.Tänään kävi uusia vanhoja tuttuja vuosien takaa,ihana perhe johon tutustuisi mielellään paremminkin.Harvemmin sattuu niin et koko perheellä natsaa yhteen toisen perheen kanssa mut nyt kyllä viihdyttiin koko porukka paremmin kuin hyvin,toivottavasti tunne oli molemminpuolinen.Taitaa olla itsetunnossa aukkopaikkoja kuin teini-ikäisellä kun epäilen aina ettei kukaan nyt minuun jaksais tutustua kun oon vaan mie ja kaikki muut on paljon mielenkiintoisempia :)Leivottu pitkästä aikaa,kiva kun on aihetta,oon kaivannu keittiössä tuseeraamista.Itse en saa syödä ruokavaliohoitoisen raskausdiabeteksen takia mitään mikä normioloissa maistuisi,miehelle ei makea juuri maistu kuin Makuunin laareista ja pojan nyt ei tarvitse litran pullataikinasatsia syödäkään itsekseen.Lasagnea ja mansikkarahkaa eilen,mutakakkua ja kinkkupiirakkaa tänään.Kuvia en voi laittaa koska mieheltä sateli ärsyttävän osuvia kommentteja rahkakulhon kuvaamisesta jo ennen kuin otin kameraa esiin.Oon tänään kuullu myös tarpeeksi letkautuksia rikkaimurin kanssa pölypallojen metsästämisestä ennen vieraiden tuloa,meillä kuulemma siivotaan vain sillon kun on vieraita tulossa.Eikä muuten pidä paikkaansa,vieraita varten siivotaan kyllä aina jottei totuus paljastuisi mutta tomutan kyllä muutenkin.Totuuden myöntäminen ehkä hiukan kirpaisee mutta oon hyvää vauhtia tulossa samanlaiseksi siivousnatsiksi kuin pari edeltävää sukupolvea (joiden taipumuksille oon aiemmin lähinnä nostellu kulmiani),geneettistä siis että pölypallot aiheuttaa ärtymystä ja ajatuksen et jos ihan nopeesti noi tosta imasen..Pystyn elämään kaaoksen keskellä jos on vain sekaista mutta olo on levoton ja ärtynyt jos on likaista.Mummon muutamat extreme-siivousniksit alkaa vaikuttaa ihan näppäriltä ja kauhukseni huomasin tänään oikovani maton hapsuja,terveisiä vaan iskälle jos luet!

4 kommenttia:

 1. Voi kun osaat kirjoitta niin hyvin. Hymy tulee suupieliin ihan väkisin :D

  VastaaPoista
 2. Niin osaat ja et kyllä ole ainoa joka joskus ajattelee..että kuka nyt jaksaisi muhun tutustua kun oon vaan minä :D. Vähän ehkä kotiäitinä mökkihöperöityy tai jotain, siitä se vaan johtuu ;). Onneksi välillä löytyy sielujen sympatiaa uusienkin tuttujen kanssa. Olen iloinen puolestasi !!!

  -Sanna-

  VastaaPoista
 3. Hauskasti kirjoitettu. Mitä kaikkea kommentoisin. No vaikka sitä, että varmasti monet meistä bloggaajista vaavat kuullakun jokainen rahka kippo jakuppi pitää kuvata ;) Tai sitten meihet tottuvat siihen ..
  Ihnaa löytää ystävä perhe jossa koko porukalla tulee juttuun.

  VastaaPoista
 4. :) Kiitos teille kivoista kommenteista!

  VastaaPoista