perjantai 3. heinäkuuta 2009

Ihanuuskannu ja pienen ihania


Ei oo tullu kirjoitettua mitään sisustukseen/kotiin liittyvää hetkeen,aika kun kuluu ulkona ja lapsen ehdoilla niin aiheetkin sieltä.Tai häiden ehdoilla..Mut nyt löytyi kirppikseltä pitkästä aikaa (?) kuvattavaa; Arabian vanha kannu 4€!Nokka rikki ja ikä näkyy muutenkin joo mutta ihan täydellinen keittiökapustojen säilyttämiseen,laatikoista kun ne tuppaa katoamaan.Vastaavan tyylinen leivontakulho on hakusessa,olis ihana tehdä taikinat posliinikulhossa.Kerman vatkailuun löytyi kirpparilta Tupperwaren vatkauskulho 4,59€ ja siinä hommassa ei muovisuus haittaa,tärkeintä ettei tarvii koko keittiötä pestä roiskeista (kiitos Äiti!).

Ja sitten pojan vaatekaapille,vaihteeksi.Ja kaikki vaatteethan on sitten ruttusia,onneks niin vartalonmyötäisiä,masukumpua sopivasti korostavia,et päälle pingottuessaan rypyt ikäänkuin häviää.Småfolkin lammaspaita on muutaman viikon takaa,Tutan sammakkobody Prismasta kauppareissulta ja keltaista Metsolan froteepaitaa on jo pidetty pitkin kesää ihan urakalla mutta hyvin on pitänyt värit ja muotonsa.


Retroinen samettilakki on kierrätyskeskuksesta 20snt,froteekypärämyssy huuto.netistä ja taisi olla käyttämätön,ainoa uusi on tipukypärämyssy,niinikään Prismasta,oliskohan sekin Tutan.


Loppuun pojan hääasu,Lindexin paita,Mothercaren prässilahkeiset shortsit 1€ kirpparilta ja nahkasandaalit huuto.netistä.Tulossa vielä puuvillaneuletakki,ihanasta 40-luvun neulelehden ohjeesta,ellei oo äidilleni ihan ylivoimainen,jolloin etsiskelen jostain muualta.Sandaaleita etsin kauan eikä ainakaan Lappeenrannan lähistöltä löytynyt yksiäkään tällaisia kokonaan nahkaisia,ilman mitään autopainatuksia,Snoopyja ja Bamseja.Verkkokaupoista katselin mut tuntu aika hurjalta laittaa 60-90€ sandaaleihin joiden käyttöikä on max yksi kesä.Vaikka ammattini puolesta tiedän hyvien jalkineiden merkityksen etenkin kasvuiässä kun virheasennoille ym on vielä jotain tehtävissä..Syystakkiin,siihen siistimpään voisin vähän enemmän panostaa,häätkin kun on sitten jo onnellisesti ohi niin on mahdollisuuksia panostaakin enemmän.Yhden ihanan jo löysin mutta siinä kyllä on turhan paljon hintaa.Kun olis joku taitava joka osais ommella..Äitiii...?(Teit mutu-tuntumalla sen Immun pastellisävyisen talvipuvunkin sillon (öö..16v sitten..),eikö takkikin vois onnistua jos löytyis sopivat kankaat ja malli?)

4 kommenttia:

  1. Ihana kannu ja söpöjä vaatteita! :) Meillä jotain Metsolan froteeta on ja on kyllä tosi hyvälaatusta! :) Mä olen haaveillut Småfolkin lehmäpaidasta, mutta en ole raaskinut ostaa.

    VastaaPoista
  2. Katohan www.lastenmetsola.fi,siel tais tarjoustuotteissa olla sininen lehmäpaita -30%,kokoja en kyl älynny katsoa..

    VastaaPoista
  3. Ihanat juhlavaatteet pojalla! Tosi söpöt!

    VastaaPoista
  4. Arabian kannu on todellinen löytö!!!Ja juhlavaatteet ovat aivan ihanat!Blogisi on niiin kiva ja tulen seuraamaan sitä jatkossakin!

    VastaaPoista