perjantai 19. kesäkuuta 2009

Juhannus


Mies on illassa tänään joten varsin hissukseen on aattoa vietetty pojan kanssa kahdestaan.Viikonlopun mieskin on kotona (pitkästä aikaa enemmän kuin 1 vapaapäivä kerrallaan) ja koti sekä kotiväki kaipaisi vähän huomiointia,häät tuntuu vievän kaiken ajan ja tarmon.Kerätään siis tuoreita kukkia kuihtuneiden tilalle,ulkoillaan ja ollaan vaan,ruoditaan kotia kuntoon ja epäilemättä rustataan lisää häälistojakin.Ja käydään Hiekkalinnassa uudestaan,Unto oli ihan liekeissä päästessään leikkimökkeihin kokkaamaan,silittämään ja piirtämään.Pallomeri oli vielä vähän ahdistava kokemus pienelle mutta hiekkalaatikolla repi riemua yllin kyllin,siellä kun oli iso rekka.


Kummityttö äitinsä ja siskonsa kanssa kyläilivät iltapäivällä.Ulos tuuleen ja tihkuun ei jaksettu lähteä palelemaan joten pistin lapset leipomaan pullaa.Innokkaita apureita,pari taikinan turvottamaa pikkumasua,jauhoja ja linttaantuneita taikinamuruja joka paikassa.


Kello raksuttaa,sade ropisee ja lippu liehuu märkänä.Uusi Maalaisunelma (vähän pliisu tällä kertaa),teetä ja pulla juhannusvarustelunani toivotan hyvää keskikesän juhlaa kullekin tahollaan ja tavallaan!

2 kommenttia:

  1. Kovin tylsä oli maalaisunelma minunkin mielestäni. Itse olen hieman pettynyt koko lehteen. Aina niitä vitivalkoisia koteja köyhäinhopeisine kynttilänjalkoineen. Kaipaan väriä, persoonallisuutta, vintagea.. Tulisivatpa kuvaamaan vaikka teidän kotianne. :)

    -Anna :)

    VastaaPoista
  2. Hihii,punottaa täällä mielihyvästä :) Mut totuuden nimissä sanottava et kodista kuin kodista saa hienoja kuvia,kuvauskohteista riippuen.Meilläkin on ihan kamala kylppäri omaan makuuni,sinisiä 90-luvun kaakeleita,mies sanoikin et on kun kävis delfinaariossa tarpeillaan :)
    Samoja asioita kaipaan kyllä lehdissä itsekin.Maalaisunelmassa parasta on ollu pukeutumisosio mutta nyt sekään ei napannu.Kotimaisia muita sisustuslehtiä en enää tilaa,Koti&keittiö on ihan ok mutta siitäkin iso jää lukematta.Ulkomaisia lehtiä en oo osannu alkaa tilaamaan,tuskin ne kauheen paljon kalliimmaks tulisi kuin irtonumeroiden ostaminen.Jos on hyviä lehtivinkkejä niin tänne vaan!!

    VastaaPoista