sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Maanantaisunnuntai



Sain aikaiseksi sen verran paljon tänään että olen elänyt päivän jonain määrittelemättömänä arkipäivänä.Onhan nyt su-ilta,tuntuu ettei omaan päähän uskalla nyt ihan luottaa??Pari tuntia tärvääntyi kirppisreissuun enkä ihan kaikkea saanut kerralla edes vietyä.Löysin suloisen vanhan pussukan ja pojalle pari paitaa.Pussukoita ei voi kai olla liikaa?



Se eilen suunnittelemani projekti valmistui,penkinpehmuste parvekkeelle.Ei täydellistä lähelläkään mut itsetehty=omannäköinen.Penkki kotiutui viime syksynä ja on aavistuksen keikkana,talvehti kynttilöiden ja havujen esillepanoalustana mutta kestänee istumista.Äiti löysi penkit hylättyinä työreissuillaan,olivat kaatopaikalle menossa.Äidin takapihalla on nyt pienempi penkki enkä ihan tajunnut etukäteen minkä kokoisen istuimen olin pelkän puhelimessa kuvailun perusteella itselleni hinkunut.Saati sitten mies..Mitään mittoja ei tietenkään etukäteen ollut tiedossa,riskillä järjestelin kuljetuksen ja raahasin parvekkeelle;mahtui just.


Uusikin projekti on käynnissä.Vanhempi pikkuveljeni ja avovaimonsa saavat esikoisensa ihan näinä päivinä (tai niin uskottelen itselleni,l.a on vasta parin viikon päästä joten kuukauden päivätkin voi mennä jos pari viikkoa menee yli..) ja aloitin ristiäislahjan teon nyt.Kiva kun on jokin pidempiaikainen näperreltävä,yleensä harrastan vartissa-valmiiksi-projekteja,oma tyydytyksensä niissäkin toki mutta lopputuloskin on yleensä sen panostuksen mukainen.

5 kommenttia:

  1. Moikka,
    voitit arvonnassani joten kurkkaatko mun meilin profiilistani ja laitatko sähköpostilla osoitteesi niin saat palkinnon. Mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
  2. Wow... upea penkinpehmuste! Ihanat kankaat, ihanat värit! Sä olet sitten näppärä! Ja onneksi olkoon Niinan arvonnan johdosta :D

    VastaaPoista
  3. Hihii!En täällä ehtinyt vielä käydä,luin blogipäivityksiä enkä Niinan blogissa meinannut uskoa sisälukutaitoani.Hetken epäuskon jälkeen olenkin vain virnuillut :) :) Kiitoskiitos Niina!!

    ja kiitos KukkaRullaMaaria,lähempää ompelujäljen tarkastelua se ei kestä mutta poika tykkää,köllii ja myllää siinä kun parvekkeelle päästetään.

    VastaaPoista
  4. Hieno penkki ja pehmuste! Minun pikkusisko sai eilen pojan, heidän toinen lapsi. Olen niiiin iloinen! Mukavaa tiistaita ja onnittelut arpajaisvoitosta:)

    VastaaPoista
  5. hei kerro mulle mistä noi kankaat ja täkki on tuossa "pääkuvassa", eli otsikkokuvassa (vaaleanpunaisella tuolilla)... aivan ihania kankaita...
    laita sposti jos ehdit eve piste mantu ät yle piste fi ;)

    VastaaPoista