tiistai 28. huhtikuuta 2009

Upu


Vauvapoika Upu Untonen alkaa parantua.Päivä terveenä,päivä kipeenä eestaas joten paha sanoa jatkuuko tauti taas huomenna.Reipas on kuitenkin ja jaksaa touhuta.Kevään ihmeitä katseltiin; lintu,mopo,pallo,kukka,puu,kivi,tyttö.Viime syksynä istui vielä vaunuissa,jalat sai alleen talven aikana joten ihmettä myös lumettomuus,liikkumisen helppous ilman paksua pukua ja kömpelöitä kenkiä.Paljain käsin,lapio tiukasti hikisessä kädessä,myös sisällä,koko päivän,joka päivä.Nää kuvat on Mammalle,joka tuskaili (syyllistäen) Helsingin keskustassa Lindexillä,Indiskassa ja muutamassa muussa liikkeessä sitä ettei pieniä ihmisiä sais retuuttaa kaupoilla,niitä pitäis viedä vaan käpymetsään.


Nyt se möyrii sängyssä vaaleansinraitaisessa isojen poikien kaksiosaisessa yökkärissä ja ynisee unijuttuja,nousee välillä puoliunessa istumaan,kammetaan takaisin makuulle,tarjoaa onnellisena pientä epäilyttävän tuoksuista unituhnusuutaan pussattavaksi,ottaa kaulasta kiinni ja nukahtaa.Rauhottuu vasta kun kömmin viereen.Jos sillonkaan.

2 kommenttia:

 1. voi, ihana unto <3 ihania kuvia :) oon niin onnellinen u:n puolesta tuosta vaatekerroksien vähentymisestä :D

  toteaa toinen yöheiluja, ja pakottaa itsensä nukkumaan..

  e

  VastaaPoista
 2. Sama riemu täälläkin, helppoa äidillekin kun ei mene aikaa kahden pukemiseen niin kauaa!! :) Ja pienen helppo liikkua.

  Jaa että käpymetsään..heh!! ;)

  VastaaPoista